Home Duhovnost AURA-SOMA – Zdravljenje s pomočjo barv

AURA-SOMA – Zdravljenje s pomočjo barv

by edit5p
0 comment
Barve, ki jih izberete instinktivno in simbolno odražajo notranje potrebe vašega bitja

Aura-Soma je starodavno znanje, modrost in zavedanje o moči barv, ki ga kot staro vino lahko uporabimo v novi embalaži. To se kaže v veliki povezanosti z ostalimi znanji, modrostmi in sistemi: z astrologijo, numerologijo, kabalo, tarotom, barvno terapijo, I Čingom in celo majevskim koledarjem. Vsaka barva ima svojo energijo, svojo moč in vpliv, a tudi učinek na človeka. Le-tega lahko ob pomoči 114 barvnih kombinacij uporabimo tudi v terapevtske namene.

 »Iskala in raziskovala sem po globinah časa ter iz njega potegnila nekaj, kar je nekoč že obstajalo. A bilo je že dolgo pozabljeno. Zdaj pa se je na novo rodilo za novi čas.« – Vicky Wall

Beseda Aura pomeni svetlobo, Soma pa telo. Barvni sistem Aura-Soma povezuje naše fizično telo s svetlobo, njeno energijo, vplivom in močjo. Aura-Soma združuje starodavne tradicije z novimi metodami barvnega zdravljenja. Z govorico barv in njihove energije povezuje in sporoča modrost in moč treh naravnih kraljestev: rastlinskega (rastlinski izvlečki in eterična olja), mineralnega (energije kristalov in mineralov) in svetlobnega.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?