Home Astrologija Veste kaj pomeni angelsko število 1?

Veste kaj pomeni angelsko število 1?

by maja5p
0 comment

Veste kaj pomeni angelsko število 1?

Angeli pogosto uporabljajo števila, da nam preko njih predajajo svoje vodstvo. Ne glede na to, katero število opazite, je prvo sporočilo, ki bi ga morali vsakič ozavestiti, ko vidite katero koli ponavljajoče število, da so angeli vedno z vami. Velikokrat se ljudje sprašujejo, zakaj videvajo znova eno in isto število ali sekvenco števil. Osredotočajo se izrecno na število, pozabljajo pa na to, da nam preko njih angeli sporočajo, da so SEDAJ in TU z nami. Velikokrat je pomembnejše, kje smo in kaj počnemo, ko vidimo določeno število, kot pa kaj število samo pomeni.

Če je prvo sporočilo ob vsakem angelskem številu, da nismo sami na svoji poti, je drugo sporočilo, da moramo biti na svoji poti »prisotni« in vsak trenutek dneva živeti zavestno in budno. Vsakič, ko vidite angelsko število, morate obvezno ozavestiti svoje misli – pa čeprav niste mislili na nič. Vsako angelsko število vas vabi, da se vrnete k sebi in »preverite«, kaj se tisti trenutek dogaja znotraj vas.

Pogosto uporabljajo angeli število 1, da nam sporočajo o nečem pomembnim. Ena je namreč prvo med vsemi števili. Ko začnemo videvati enko vsepovsod pomeni, da se v našem življenju dogaja nekaj zelo pomembnega in da bi morali biti bolj pozorni.

Poleg tega, da nam angeli preko enice sporočajo svojo prisotnost, nam govorijo tudi o vlogi, ki jo imamo v našem življenju. Spominjajo nas, da smo kovači svoje lastne sreče. Predvsem pa nam angeli preko prvega med števili sporočajo, da bodimo pozorni na svoje misli. Naše misli vplivajo na naša čustva in obratno. To število nas vabi, da ozavestimo svoje misli in jih pozorno oblikujemo.

Ko zagledate številko ena, se osredotočite na misli, ki ste jih imeli sekundo poprej. Osredotočite se in premislite, kam vas misli, ki ste jih imeli, peljejo. Nato se osredotočite na vse tisto, kar si želite in k ciljem, ki jih imate. Nikoli ne razmišljajte o tem, česar nočete, temveč vizualizirajte tisto, kar si želite.

Če vas enka vedno »najde«, ko se prepuščate negativnim mislim, ste našli pravo razlago angelskega sporočila ob tem številu. Sedaj je pravi trenutek, da odkrijete moč sedanjega trenutka in osredotočite vse dobro v sedanjost.

Če pa videvate število 1 vsakič, ko razmišljate, kaj bi naredili, vam angeli v tem primeru sporočajo, da je prišel čas, da ponovno pretehtate vse elemente in informacije, ki jih imate na razpolago. Ključ in uspeh boste našli, ko se boste odmaknili od sebe in pogledali nase kot tretja oseba. 1-ka vas spodbuja k temu, da postanete pozorni na svojo okolico in se hkrati obrnite vase. Sedaj ste sposobni prepoznati svoje prave potrebe, tiste znotraj vas. Vsekakor delujete zunanje bolj uspešno od notranje, če videvate pogosto to število. Vendar nam angeli želijo pomagati predvsem pri naši notranji rasti in odkrivanju vaših duhovnih potencialov. Zato se število pogosto pojavlja zelo uspešnim ljudem, ki pa (občasno) pozabljajo na svojo dušo.

Angelsko stevilo 1

Če povzamem pomen enice; ko se nam začne pojavljati v življenju, nam angeli najprej sporočajo, da moramo ostati pozitivni in osredotočeni na tisto, kar želimo. Naša duša si s tem številom želi očistiti svoje misli in spremenite svoje trenutne vibracije na vibracijo duše in srca. Tega smo vsi sposobni. Samo osredotočiti se morate in biti prisotni v sedanjem trenutku. To število nas spodbuja, da začnemo živeti na višjih vibracijah, poiskati našo dušo in živeti s srcem  ter s tem navdihovati okolje, v katerem živimo.

Ne pozabite, da vam angeli pošiljajo sporočila tudi v drugih oblikah. Ko začnete videvati angelska števila, bodite pozorni tudi na druge znake, ki vam bodo verjetno dopolnili sporočilo, ki vam je namenjeno. Angeli vas spremljajo na vaši duhovni poti ves čas. Prosite jih za pomoč, vodstvo in ostanite osredotočeni na sedanji trenutek. Zavedajte se svojih misli in vseh znamenj, ki jih prejemate.

Šepetalka angelov, duhovna mentorica
sepetalka.angelov@gmail.com
 
maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?