Home Astrologija Angelsko število 2

Angelsko število 2

by maja5p
0 comment

Angelsko število 2

angelsko stevilo2

Angelsko število 2 predstavlja dualnost v našem življenju, zato pripoveduje pogosto o naših medosebnih odnosih in o njihovem (ne)ravnovesju. Mnogokrat simbolizira to število tudi prebujenje, a ne toliko v smislu duhovnega, kot samega prebujenja nad življenjem; skratka kot pravega uvida sebe znotraj medosebnih vezi. Vedno, ko se vam pojavi to število, se vprašajte, kdo je zares ob vas.

Pogosto povezujemo angelsko število 2 tudi z močjo manifestacije misli in srca: Se zavedamo moči, ki jo nosimo v sebi in s katero nato manifestiramo čisto vse v svojem svetu? To število nas spominja, da kar nosimo v sebi, se nato zrcali zunaj nas.

Dvojka ima zelo močan in jasen pomen; predstavlja navdih, velike ideje in potrebno vztrajnost, da jih iz miselnega sveta pripeljemo do realnosti. Predstavlja manifestacijo, uresničenje, ohranjanje ravnotežja in ustvarjanje blagoslova nad vsem, kar počnemo.

To število moramo vedno brati iz dveh smeri: prva je gotovo manifestacija notranjega sveta v zunanjem svetu. V tem primeru nas angeli spodbujajo, da delujemo pozitivno, z navdihom in zavestno ustvarjamo svoje življenje. Druga je vedno vezana na nekoga, ki nas spremlja na naši poti. Preveriti je treba naše medosebne odnose in kaj živimo znotraj njih.

Vedno, ko prosite angele za pomoč, vam na pomoč tudi priskočijo. A velikokrat si izberejo način, ki ga ne pričakujete. Zato ostane sporočilo največkrat neprebrano, nerazumljeno in izgubljeno. Da ne bi prišlo več do tega, poskusite zavreči vsa pričakovanja, kako naj bi se nam angeli približali in nam odgovarjali na zastavljena vprašanja oz. prošnje. Poskusite pozabiti na vse izkušnje drugih ljudi, vse, kar ste kdaj prebrali o njih in …  prepustite se življenju. Šele nato boste lahko videli, slišali in razumeli – sami.

A vseeno. Angeli ljubijo števila in to, da nam lahko posredujejo informacije preko njih. To je zanje najlažja pot, da pridejo do nas. Prav zaradi tega se nam lahko nenadoma začne  v življenju pojavljati število dve, kot se že mesece dogaja Tini, ki mi piše: »Nenadoma mi povsod in ves čas to število skače pred oči: pogledam na uro: 2:22h, račun na blagajni je lahko samo še 2,22EUR ali 22,2EUR, pred mano se vedno prerine vozilo z registrsko 222, pogledamo hišno številko 2, v službi imajo vsi dokumenti kombinacijo števila 2 … povsod to število! Malček se mi že meša od te dvojke. Kaj mi želijo angeli sporočiti?« Angeli želijo zelo očitno pritegniti njeno pozornost na to nežno število.

Na tem mestu bi želel ločiti pojav angelskega števila takoj po tem, ko angele v življenju za nekaj prosimo oz. o nečem razmišljamo. Velikokrat nam na ta način angeli potrdijo, da so naše misli prave in naj nadaljujemo v to smer. Ko na primer razmišljamo o nečem pomembnim, ko pošljemo posebno prošnjo angelom, se nam pred očmi pokaže neko število. Števila delujejo v tem primeru kot zelena luč na semaforju.

V kolikor pa se nam neko število znova in znova ponavlja, pojavlja, skratka se nam vsiljuje pred očmi, pa gre za drugo zgodbo. To pomeni, da prejmemo angelsko sporočilo oz. vodstvo.

Število 2 se najpogosteje pojavlja ljudem, ki se začenjajo prebujati in katerih prebujenje je vezano na medosebne odnose. Mnogokrat predstavlja to število tudi našo dušo dvojčico, ki je pred vrati.

Ljudem, ki pogosto vidijo to število, bi zato svetovala, da naj postanejo pozorni na svoje medosebne odnose. Na tem področju se dogaja nekaj zelo pomembnega, kar ne bi smeli spregledati.

Torej, ko začnete povsod videvati število 2, to preprosto pomeni, da ste na pravi poti; na pravem mestu in ob pravem času. Ključ razumevanja smo vedno mi sami, a pri tem številu se moramo koncentrirati predvsem na pomen odnosov, ki jih imamo z drugimi. S tem prekrasnim številom vam angeli prišepetavajo, da ohranite vero v svoja dejanja, ostanite pozitivni in verjemite v vse dobro, kar je v vas in okoli vas.

Predvsem pa vas opominjajo, da na svoji poti niste sami.

Šepetalka angelov, duhovna mentorica
sepetalka.angelov@gmail.com
 
Preberi tudi kaj pomeni angelsko število 1. 
maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?