Home Astrologija Čiščenje čaker s pomočjo nadangelov

Čiščenje čaker s pomočjo nadangelov

by maja5p
0 comment

Čiščenje čaker s pomočjo nadangelov

ČIŠČENJE ČAKER S POMOČJO NADANGELOV

Beseda čakra izvira iz sanskrtskega jezika in pomeni »kolo« ali »vreteno«. V grobem predstavljajo čakre energetska središča oz. središča zavesti v našem telesu, katerih naloga je sprejemanje in oddajanje življenjske energije.

Naša življenjska energija je izjemnega pomena, saj je med drugim tista, ki nam omogoča dostop do naših nadčutnih sposobnosti. Prav zaradi tega je izjemnega pomena, da so naše čakre uravnovešene; v nasprotnem primeru nem omejujejo dostop tudi do angelskih svetov. 

Ko naše čakre niso uravnovešene in čiste, ne zmoremo slišati glasov Angelov in Nadangelov, toliko manj smo tudi sposobni razumeti sinhronosti v našem življenju ali njihovega pomena.

Naše čakre delujejo popolno, ko so naše misli ljubeče in srce uravnovešeno. Ko smo prestrašeni in prevladujejo v nas negativne misli, se lahko čakre tudi skrčijo in stopijo v neravnovesje. Čakra se lahko tudi blokira, ko se energija ne more svobodno stekati in takrat se začnejo pojavljati fizične in psihične težave. Slabo delujoče čakre lahko na neki stopnji vplivajo tudi na našo intuitivno percepcijo.
Človek ima sedem osnovnih čaker, čeprav jih obstaja veliko več. Naše glavne čakre potekajo po hrbtenici; od naše trtice pa vse do vrha glave. Na splošno jih delimo v dve skupini; prve tri čakre so vezane na naše telo, na fizično življenje, na materialni svet in praktičen del našega obstoja. Zgornje tri se povezujejo z duhovnim svetom in vsem, kar je neoprijemljivo. Med njimi stoji srčna čakra, ki deluje kot most med obema svetovoma. Njena naloga je, da harmonizira naše energije. Za povezovanjem z angelskim svetom je pomembnejša srčna čakra kot pa tretje oko.

Ko so čakre neuravnovešene, se to lahko kaže v trajni utrujenosti, glavobolih, depresiji, strahovih, nezaupanju ali brezciljnosti.

Čakre lahko uravnavamo s pravilno prehrano, jogo, meditacijo in spremembami čustvenih in miselnih shem. Obstaja tudi več načinov, kako uravnati čakre s pomočjo Nadangelov. Danes bom predstavila tistega z uporabo invokacije sedmih Nadangelov.

Za invokacijo se moramo najprej udobno usesti in s srcem izgovoriti/prebrati sledeče besede. Pred vsakim verzom globoko vdihnite in si vzemite nekaj časa, da občutite v sebi mir. Ob tem vizualizirajte različne barve čaker na vaši hrbtenici. Začnite pri najvišji točki na naši glavi in se nato spustite dol po posameznih čakrah vse do prve čakre. Ob vsakem verzu vizualizirajte čakro in njen položaj. Invokacijo zaključite s tremi globokimi vdihi. Ob zadnjem izdihu vizualizirajte vse čakre obenem in vso svetlobo, ki izhaja iz vašega telesa:
»Nadangel Zadkiel, močan Angel vijoličnega žarka; ponižno te prosim, da preoblikuješ vso negativno energijo v mojem življenju v pozitivno. Naj bo moja duša brez teže, naj bodo moje misli in čustva čiste, jasne in lahkotne. Pomagaj mi, da se bom lažje odprla tvojemu vodstvu ( (vijolična svetloba, vrh glave).

Nadangel Haniel, prosim te, da me objameš s svojo svetlobo, okrepiš mojo intuicijo in duhovno moč ter me osvobodiš od bolečih spominov in preteklih travm (indigo, področje tretjega očesa).

Nadangel Mihael, bojevnik svetlobe, dan za dnem me obvaruj vsega slabega. Obkroži me s svojo modro svetlobo; odženi stran vsako negativno misel znotraj in zunaj mene. Pomagaj mi razvijati modrost in izboljšati komunikacijo (modra svetloba, področje grla).

Dragi Nadangel Rafael, Nadangel zdravja, s svojo zeleno svetlobo mi pomagaj krepiti sočutje in ljubezen v mojem življenju. Okrepi moje telo s svojo zdravilno energijo in pomagaj mi, da ohranim vedno globok stik s tabo in z vsemi ljudmi okoli mene ( zelena svetloba, srčni predel).

Dragi Nadangel Uriel, nosilec neskončne modrosti, osvetli vsak trenutek v mojem dnevu, da bo lahko vsaka moja odločitev popolna. Pomagaj mi, da postane vsako moje dejanje zavestno in plod moči moje volje (rumena svetloba, pleksus).
Nadangel Jofiel, božanski nosilec lepote, okrepi mojo ustvarjalnost, da bom lahko prepoznala svojo pravo pot. Naj postane moja prisotnost osvetljena s tvojo svetlobo, vsaka moja misel ljubeča in vsa moja čustva ovita v ljubezen (oranžna svetloba, tik nad vranico).

Nadangel Ariel, Angel ravnovesja, umiri mojo dušo s svojo rdečo energijo, da lahko občutim tvoje ravnovesje vedno in povsod. Napolni moje življenje z obiljem, stabilnostjo, mirom in popolnim zaupanjem (rdeča svetloba, področje trtice).
Hvala vam.«

Naj bo čiščenje čaker s pomočjo Nadangelov trenutek, ko ljubeče poskrbite zase in ko se zasluženo umaknite od zunanjega sveta. Poskusite se čim bolj sprostiti in doživeti vsak vdih, vsak trenutek invokacije kot edinstveni dar. Živite ga s hvaležnostjo.

Šepetalka angelov, duhovna mentorica
www.angelskasporocila.si
sepetalka.angelov@gmail.com

Želite vedeti več?

Svetloba angelov

Svetloba angelov: Pričevanja znamenite angelske zdravilke in terapevtke

Spoznajte in se približajte svetlobnim bitjem, ki vas nenehno obkrožajo, s pomočjo knjige Svetloba angelov.

Knjiga vas vabi, da spoznate različne vrste angelov in njihove vloge. Izkusite izjemno energijo in ljubezen, ki ju angeli prinašajo v vaše življenje. Povežite se s svojim angelom varuhom preko vodenih meditacij v knjigi in raziskujte svojo lastno notranjost ter povezavo z angeli.

Raziščite svet angelov, sprejmite njihovo pomoč in se odprite ljubezni ter svetlobi, ki jih prinašajo v vaše življenje.

V nebesa in nazaj

V nebesa in nazaj: Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenje

Na 240 straneh dr. Neal z veliko mero podrobnosti in čustvene topline razkriva svoje doživetje onkraj in kako je to globoko preobrazilo njen pogled na eksistenco, večnost in smisel življenja. Knjiga ne prinaša zgolj pripovedi o njenem transcendentalnem potovanju, temveč tudi premišljevanja o vplivu takšnih izkušenj na vsakdanje življenje, medčloveške odnose in duhovni razvoj.

Ta knjiga je nepogrešljivo branje za vsakogar, ki išče poglobljeno razumevanje življenjskih preizkušenj, smrti in transformacijske moči obsmrtnih doživetij.

angeli_za_zacetnike

Angeli za začetnike

#AngeliZaZačetnike je knjiga, ki vam pomaga obuditi stara prijateljstva in spoznati nove angelčke. To je knjiga, ki bo spremenila vaše življenje in razsvetlila vašo dušo! Uči, kako se povežeš z angelom in prosi za njihovo vodstvo, ter kako njihovo vodstvo uporabljati za resnično transformacijo življenja. #Nekroenergetika #Angelčki #Transformacija #TransformacijaŽivljenja #Angeloterapija

Čudežni samorogi

Čudežni samorogi: Vnebovzetje z višjimi angelskimi svetovi

 

Knjiga Čudežni samorogi: Vnebovzetje z višjimi angelskimi svetovi je vaš ključ do odkrivanja notranje moči.

Spoznajte kako vstopiti v stik z mističnimi bitji, povečati svojo energijo in sprejeti obilje, srečo in razsvetljenje. Popeljite se v svet, kjer se resnične zgodbe ljudi, ki so doživeli čarobnost samorogov, prepletajo z navdihujočimi vodenimi meditacijami in praktičnimi vajami.

To je vaša priložnost za izjemno duhovno rast in osupljivo povezavo s samorogi.

maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?