Home Astrologija DNK in reinkarnacija

DNK in reinkarnacija

Kdo smo in kam gremo, ko umremo?

by maja5p
0 comment

A se kdo vpraša kaj je DNK?

Po mojih uvidih s spiritualno tehniko opazovanja telesa in uma s sočutje je DNK v bistvu zavedanje celic telesa, na katere s svoji energijo vpliva telo uma. Telo uma nima faze in je zato večno.

Ko se rodimo ponovno um ustvari novo telo na podlagi izkušenj našega telesa in uma iz prejšnjih življenj. To je po mojih uvidih iz intuicije DNK = podzavestni um, ki vpliva na človeško telo. Tako sta človeško telo in um neločljivo povezana za časa človeškega življenja.

V DNK gredo močni vtisi človeka ob tako imenovani smrti človeka. Vendar to dejansko ni smrt, ampak le nenadna sprememba telesa, ki omogoči zdravljenje.

Namen je, da spoznamo kaj smo in kaj nismo.

Bolezni, ki jih je vedno več že ob rojstvu so posledica nasilja, ki so mu bili ljudje izpostavljeni v prejšnjih življenjih.

Namen človeškega življenja pa je, da se poglobi vaše- svoj um in telo s sočutjem (da je sam sprememba, ki jo želi videti v svetu) in prepozna, da je duhovno večno bitje in da tudi prepozna vzroke nasilja v svetu prek izkušnje poslušanja telesa in uma v nenavezanosti in je prek tega v pomoč širši skupnosti – ljudem sveta, Zemlji….

Namen Zemlje je bil, da vsi ljudje prepoznajo kaj so, da so večni in nesmrtni in da živijo v harmoniji z Zemljo popolnoma brez nasilja in da kot ljudje živijo večno. Na primer ljudje iz ljudstva Hunze so po raziskavah živeli 110-130 let. Če ne bi bilo nič nasilja v svetu in bi bila narava Zemlje povsem zdrava in bi ljudje prepoznali, da so eno z naravo, bi tudi ljudje živeli večno kot je po mojih uvidih iz intuicije Namen Zemlje, da postane duhovni planet.

Namen Zemlje je, da ljudje prepoznajo, da so si enaki in da sodelujejo prek svoje edinstvenosti in se tako dopolnjuje prek svojih talentov in ustvarjanje ljubečo in harmonično skupnost brez nasilja. Tako ustvarijo celovitost, saj s sočutjem do sebe in ljubečih sprejemanjem vsega s potrpežljivostjo prepoznajo, da je popolnost v ljubeče sprejemanju nepopolnosti. V sprejemanju trpljenja uma in telesa z vsem srcem brez sodb.

Tako po moji izkušnji lahko umu in telesu res prisluhnemo in najdemo odgovore, ki so bili prej globoko skriti v nesmrtnem duhovnem bitju, ki smo. Brezpogojna energija ljubezni vse pozdravu, v kombinaciji s potrpežljivostjo se bo ozdravila vsa Zemlja in prek tega celotno človeštvo. 🙂❤️

Pa da ne bi kdo narobe razumel – nič nimam proti voditeljem in vzpostavljene sistemu. Vsi – tudi voditelji so čudovita, izjemna človeška bitja. Sistem je tudi odličen, saj nam omogoča bolj materialno udobno življenje.  Samo menim, da voditelji, še niso imeli priložnosti se srečati z univerzalno spiritualno modrostjo in jo prakticirati.

Zato so pač dostikrat njihova dejanja neustrezna – vojne, lakota  povzročena zaradi zastrupljanja, izčrpavanje naravnega okolja…….Voditelje spoštujem, saj se trudijo po svojih najboljših močeh kot vsak človek.

Trudijo se za vrednote, ki so njihovim umom trenutno resnične in to je ok.

Kot je Buddha učil o modrosti in uresničevanju namena: Ko bo pravi čas, se bo zgodilo. Tudi čas, ko bodo voditelji spregledali duhovno resnico o njih samih bo prišel. Takrat bodo vedeli, da je ljubezen do njih samih in do drugih ljudi edini način, da imajo vse in hkrati niso na nič navezani ter takrat bodo izkusili večno sreco in blaginjo. Sedaj imajo trenutno srečo in blaginjo, glede na njihovo navezanost uma. Spoznali pa bodo, da lahko imajo večno blaginjo in da jo lahko imajo vsi ljudje, ne le oni. Po mojem mnenju glede na uvide iz mojega telesa intuicije. 🙂

LANA ŠIMENC

maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?