Home Duhovnost TRANSURFING REALNOSTI

TRANSURFING REALNOSTI

by admin
0 comment

Avtorica: Tina Ogorevc Pavlin

TRANSURFING REALNOSTI

Transurfing realnosti je tehnika in ena izmed možnih razlag delovanja tega sveta. Govorimo o knjižnih uspešnicah ruskega avtorja Vadima Zelanda, vendar je transurfing tudi metoda upravljanja z življenjem in svetom, pa tudi tehnika samorazvoja, ki ponuja možnost dela na sebi.

Avtor Vadim Zeland nam v knjigah približa in predstavi svet na drugačen način, kot smo navajeni. Podobno kot moderne kvantne metode razlaga, da je materialni svet, ki ga vidimo in tipamo, samo ogledalo energijskega sveta. In da je poskus spreminjanja in vplivanja na ta svet na materialni ravni podoben poskusu, da bi spremenili svoj odsev v ogledalu, ne da bi prej spremenili tisto, kar se v ogledalu odseva.

Zakaj je to pomembno?

Preprosto zato, ker na ta način postanemo učinkovitejši, zmanjša se poraba energije, življenje in življenjski izzivi postanejo manj akutni in grozeči, človek dobi občutek, da lahko vpliva na to, kar se mu dogaja, in tako se raven energije ter kakovost življenja bistveno povečata. Svet postaja korak po koraku bolj podoben temu, kar si vsak sam želi. Če se spremembe lotimo pri vzroku in tam, kjer nastaja, lahko delujemo lahkotno, z malim vložkom energije, brez truda, žrtvovanja in trpljenja.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?