Home Astrologija Ali v zadnjem času pogosto zaznavate številko 5?

Ali v zadnjem času pogosto zaznavate številko 5?

by edit5p
0 comment

Kot sem že velikokrat napisala, so angelska števila, števila, ki se nam v določenem obdobju življenja pričnejo nenavadno pogosto ponavljati. Ponavljati se nam morajo neko daljše časovno obdobje, da smo lahko prepričani, da gre za resnično angelsko število. Sama sem si zadala časovno mejo vsaj štirih tednov, šele po tem času jih začnem jemati kot angelska sporočila. Vendar se zavedam, da se mora število ponavljati tri mesece, da mu resnično lahko rečemo angelsko število. Velikokrat na žalost zamenjujemo čista naključja oz. statistiko za angelska števila. Čas je tisti, ki nam pokaže, ali to drži.

Skrivnost razbiranja in razumevanja angelskih števil je ta, da se moramo takoj, ko jih vidimo, ustaviti in osredotočiti na sedanji trenutek. Razmislimo, kaj smo počeli, o čem smo razmišljali, preden smo to število opazili in se nato poskusimo umiriti. Globoko dihajmo in poskusimo »zanihati« s številom, ki ga vidimo. Kaj to pomeni? Poskusimo ga začutiti. Lahko začutite njegovo obliko, frekvenco … tudi okus ali barvo. Zavedam se svoje abstraktnosti, pa vendar; kdorkoli dovolj časa gleda in razmišlja o eni točno določeni stvari, ve, kaj to pomeni. Kdor pa tega še ni preizkusil, so angelska števila čudovit uvod k učenju vzpostavljanja enotne vibracije.

Angelsko število pet je jasen in nedvoumen znak sprememb, ki prihajajo. Ko začnemo videvati to število, je nekaj sprememb že vstopilo v naša življenja, vendar sprememb še ni konec. Angeli nam s tem številom sporočajo, da ne smemo skrbeti ali se upirati spremembam, ki so na poti. Ostati moramo čuječni, zavedajoči se pozitivnih vibracij, da jih bomo sposobni sprejeti.

Ko opažamo število pet, se moramo zavedati, da čeprav so bile mogoče minule spremembe nenadne, še ne pomeni, da so bile tudi slabe. Dejansko nam prinašajo te spremembe možnosti, da se zbližamo s svojo dušo in najdemo svoje pravo poslanstvo. A le-to bomo sposobni spoznati šele, ko bo minilo dovolj časa. Čas je tisti, ki igra pri razumevanju angelskih sporočil, največjo vlogo.

To število tudi spodbuja, da se osvobodimo starih, nepotrebnih navad. Če se bomo spremembam upirali, bomo kmalu naleteli na nove ovire, izzive in nenadoma nam bo življenje postalo en sam boj. S tem številom nas angeli spodbujajo, da aktivno sprejemamo, karkoli pride na našo pot.

To število je klic angelov, da je prišel čas, ko moramo sami soustvarjati spremembe in blagoslove v naših življenjih. Zavedajte se sedanjega trenutka, lahko tudi z uporabo afirmacij ali molitev. Ostanite pozitivni in osredotočeni na to, da boste sprejeli v svoje življenje najboljše spremembe, kar ste jih kdaj doživeli. Vse, v kar sedaj verjamemo, se bo nekoč oblikovalo v našo sedanjost.

Sedaj ste sposobni verjeti v dobro. Imate vso podporo angelov in Vesolja. Zaupajte procesu sprememb, odločite se, da boste ostali pozitivni in bili pripravljeni prepustiti preteklosti vse, česar ne potrebujete več. Angeli vam stojijo ob strani.

edit5p
Author: edit5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?