Home Duhovnost Č-LOVE-ŠTVO JE PRED PRELOMNO ODLOČITVIJO – PREOBRAZITI SE ALI UMRETI?

Č-LOVE-ŠTVO JE PRED PRELOMNO ODLOČITVIJO – PREOBRAZITI SE ALI UMRETI?

by maja5p
0 comment

Vsi smo pred prelomno odločitvijo; preobraziti se, ali umreti. Ni več časa za prelaganje iz ene škatle podzavesti v drugo, kot je bilo to morda še nekaj let nazaj dopuščeno. Čas sedaj deluje drugače in nas potiska v smeri razreševanja takoj. Zahteva soočenje z vsem, kar se je nabralo v posameznikovi in kolektivni človeški psihi, nezavednem. Svet poka kot metuljev kokon, ki je dolgo časa karmično zorel, sedaj pa mora pogledati, kaj se je dogajalo v notranjosti.


VSE, KAR SE DOGAJA, NAS KLIČE PO RAZUMEVANJU

Svet, v katerem živimo, je še vedno zelo patološki. Nerazumevanje življenja nas vodi v odklone, kot so otopelost, obsedenost z materialnim napredkom, videzom, uspehom, statusom. To vodi človeka stran od njegove notranjosti, sočutja in širšega razumevanja sveta. Življenje nas kliče po razumevanju lastne psihe, preteklosti, otroštva, pa tudi telesa. Prelaganje in čakanje nista več dopuščena. Potrebno bo prevzeti odgovornost, razgaliti in priznati notranjo resnico, ter naposled spremeniti zapis na celičnem nivoju.


NISMO ZARES PRISTNI IN NE ŽIVIMO SVOJEGA ŽIVLJENJA

Ne zavedamo se, kako veliko vlogo v našem življenju imajo karmični odtisi, ki jih prepoznavam na terapijah. Zapis določa človekovo pot dokler ga ne spremeni. Ti zapisi so lahko zelo subtilni. Travme niso nujno zgolj dogodki, ampak so lahko samo naš notranji občutek, odziv oziroma rana. Ogromno odločitev in dejanj naredimo dnevno prav iz teh ran. Podzavestne vloge, ki smo jih nevede ponotranjili v otroštvu iz želje po preživetju, igramo tudi kot odrasli, nato pa zbolimo, ker nismo pristni in ne živimo svojega življenja.


NUJNOST SPREMEMBE IN OSVOBAJANJA ZAPISOV

Številni so zaradi bolezni postavljeni pred nujnostjo notranje preobrazbe. Se bomo spremenili ali umrli? Vesoljna matematika natančno sešteje vse dogodke, kjer se nismo izrazili, smo šli preko sebe in nam to tudi v tem času zmeraj hitreje pokaže na telesni ravni. Ni naključno, da zbolimo v točno določenem delu telesa. To ima seveda svoj namen, saj pravilno dojeto sporočilo omogoča prehod v bolj pristno in celostno življenje. Utrujeni smo ne samo od hitrega načina življenja, ampak tudi od nenehnih notranjih ran, ki se odpirajo. Mnogi nimajo dovolj energije, da bi se osvobodili, ali pa ne vidijo vzrokov. V ta namen polagam sama, pa tudi moja sodelavca, vsa svoja znanja, da na osebnih terapijah, zvočnih dogodkih, zdravilnih krogih, preko ozaveščanja in somatskih pristopov, človeka podpremo z energijo, mu omogočimo varen prostor in ga intuitivno vodimo skozi proces soočanja na način, ki mu pomaga osvoboditi karmični zapis in travme iz telesa.


IZBIRA JE NAŠA

Pomembno je, da se ljudje izobražujejo o pomembnosti razumevanja svoje notranjosti, saj bomo brez znanja in izkustva preobrazbe ostali duševno in fizično pohabljeni. Kot taki pa ne zmoremo zares živeti, niti okusiti čarobnosti življenja v polnosti. Sama zaupam, da smo zmožni narediti morda do sedaj največji korak k svoji celovitosti. Skupaj lahko prispevamo k drugačnemu bivanju, saj smo vsi potencial celote, odločiti pa se moramo, katero pot bomo izbrali. Pri tem je najbolj pomembno to, kar v danem trenutku utelesimo.


Mojca Debelak; celostna intuitivna terapevtka, ki že 12 let v okviru Energijskega centra MojChi poglobljeno dela z ljudmi, opozarja na nujnost spremembe v svetu, kjer je ključen sleherni posameznik, ki pristno pogleda vase in prečisti patologije podzavesti. Svet lahko spremenijo le posamezniki, ki prepotrebno spremembo najprej zaživijo v svojem vsakdanu.

Energijski center MojChi

maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?