Home Osebna rast ZA BOLJŠI JUTRI RAZMIŠLJAJMO IN DELUJMO SINHRONO

ZA BOLJŠI JUTRI RAZMIŠLJAJMO IN DELUJMO SINHRONO

by edit5p
0 comment

Pozitivnega mišljenja se lahko naučimo.

Če želimo imeti boljši jutri, moramo razmišljati pozitivno. A zgolj to ni dovolj – potrebna je akcija. Misel sproži dejanje, to pa materializacijo v realnem življenju.

Pozitivno mišljenje je veščina. Nekateri se z njo rodijo, spet drugi jo izurijo skozi leta in izkušnje. Kot piše v N. V. Peal, utemeljitelj pozitivnega mišljenja, je veliko želja v našem življenju neizpolnjenih, ker ne verjamemo, da smo jih sposobni izpolniti. Veliko je tudi ciljev, ki si jih zaradi premajhnega zaupanja vase ne zastavimo. S podcenjevanjem svojih zmogljivosti se odrekamo večjemu osebnemu zadovoljstvu in srečnejšemu življenju. Peal je s širjenjem pozitivističnega mišljenja v svetu dosegel velik uspeh. Spodbuja nas, da krojimo svojo usodo izključno s svojimi neizmernimi, a premalo izkoriščenimi močmi. Mnoge je prepričal, da zmorejo zaživeti srečneje, če to verjamejo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?