Home Duhovnost TO POMLAD IZBERITE LJUBEZEN

TO POMLAD IZBERITE LJUBEZEN

by admin
0 comment

Manca Razboršek

TO POMLAD IZBERITE LJUBEZEN

Toksična razmerja so tista, ki več ne omogočajo rasti, in v življenju največkrat nismo dobili pravih navodil, kaj storiti, kadar se znajdemo v takšnem razmerju. Večina ljudi se zaveda, da je pomlad odličen čas za razstrupljanje telesa in temeljito čiščenje stanovanja. Kaj pa vaši odnosi? V vsakodnevnih situacijah se na čustvenem nivoju nabere marsikateri madež, določena področja postanejo mrtva, zagrenjena in začnejo zastrupljati energijo odnosa. Zakaj ne bi za spremembo naredili pomladanskega razstrupljanja odnosov, da bodo lahko pognali novi občutki, sveža čustva in da bodo razmerja znova oživela in zacvetela?

V odnosu se je treba zazreti vase

Za zdravo, izpolnjujoče razmerje ne obstaja en sam recept, ki bi deloval za vse, saj smo si ljudje različni. Lahko pa pogledamo, kje se največkrat zatakne in zakaj toliko razmerij razpade. Razpad toksičnega razmerja je lahko tudi blagoslov in ne izguba. Vendar pa se tega ljudje največkrat zavedo šele kasneje, ko bolečina mine in čustvena napetost popusti. Preden iz strahu, bolečine ali jeze naredite ta impulzivni korak, raziščite, ali ste res v toksičnem razmerju ali pa še obstaja možnost, da skeleče rane razstrupite in zacelite.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?