Home Osebna rast Mavrični čustveni spekter

Mavrični čustveni spekter

by admin
0 comment

Avtorica: Estera Remec

NALOGA NAŠIH ČUSTEV

Mnogi se v današnjih turbulentnih časih, ki prinašajo spremembe v nas samih in hkrati v zunanjem svetu, težko soočajo s svojimi občutji, ki prihajajo na površje. Vse, kar je v nas zanikano, odrinjeno in potlačeno, išče pot k svetlobi, da se prepozna in preobrazi. Vse, s čimer se nismo želeli ukvarjati, v nas prebuja stara neprijetna čustva, kajti čas je, da naredimo korak naprej.

Ne bojte se svojih čustev

Žal se ljudje večinoma bojimo čutiti, saj se premalo zavedamo, kako pomembno nalogo imajo naša čustva. Čustva lahko primerjamo s kompasom, saj so naš notranji kompas. Življenje izkušamo preko občutenja in ne razmišljanja. Zato je izredno pomembno, da prenehamo govoriti, da smo v redu, kadar čutimo, da nismo. Da si priznamo, kaj čutimo. Če želimo priti do cilja, moramo vedeti, kje smo. Pomislite na zemljevid – če ste v gorah in ne veste, kje se nahajate, nikoli ne boste vedeli, kje je vaš cilj in kako priti do njega. Zato negativna čustva niso negativna, le občutimo jih drugače kot pozitivna, največkrat kot neprijetna, niso pa nezaželena, saj nam kažejo smer. Kadar nas preplavijo negativna čustva, je to znak, da imamo negativne misli, ki nas usmerjajo stran od želenega. In ko smo v pozitivnem občutenju, je to znak, da imamo pozitivne misli in smo usmerjeni k želenemu. Naša čustva so fizična manifestacija naše vibracije, skozi katero v svoje življenje privlačimo izkušnje z enako vibracijo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?