Home Osebna rast AVATAR ® – TEČAJ, KI MI JE POMAGAL USTVARITI BOLJŠO SEBE

AVATAR ® – TEČAJ, KI MI JE POMAGAL USTVARITI BOLJŠO SEBE

by edit5p
0 comment

Po nekaj letih nemirnega iskanja, bolezni in praznine na osebnem področju sem imela srečo, da sem se v letu 2012 udeležila tečaja Avatar ® Zavestno ustvarjanje lastnega življenja. S pomočjo takrat pridobljenega znanja sem si ustvarila življenje, ki je na veliko področjih čisto drugačno od tistega iz preteklosti. Ustvarila sem novo Mio.

Ustvarjam še vedno. Rada imam spremembe, a zdaj sama vplivam nanje. Vsakodnevno sem vse bolj prisotna in odgovorna pri tem, kako živim. Ker je tehnika tako zelo učinkovita, jo želim prenesti tudi drugim; pred dvema letoma sem tako začela usposabljanje za Mojstra Avatarja. Odločila sem se pustiti redno zaposlitev in si ustvarila novo življenje, v katerem predajam znanje, kako slediti notranjemu glasu in ustvarjati boljše življenje zase in okolico. Na tečajih v tujini vidim mladino, najstnike, ki s tem znanjem odpirajo pot za izražanje vseh svojih potencialov. Srečujem ljudi vseh starosti, ki so se odločili svojo prihodnost in prihodnost planeta ustvarjati v sozvočju.

KAJ LAHKO UDELEŽENEC PRIČAKUJE OD TEČAJA?

Z lastnimi prepričanji vsak ustvarja ali privlači situacije in dogodke, ki se mu v življenju »dogajajo«. Udeleženec se nauči postopkov, kako sam pogleda sebe, svoje omejitve in prednosti in kako preoblikuje svoje življenje. Spremeni to, kar se sam odloči spremeniti, na področju, ki ga sam izbere: oblikovanje samega sebe, partnerstva, kariere ali še česa bolj skritega in intimnega.

Večkrat sem tudi sama slišala stavek: »Spremeni svoj pogled, svoje prepričanje.« A nikoli nisem resnično dobila navodil, kako to narediti. In veliko tega sem pri sebi želela spremeniti. Naj se torej na novo prepričujem, da na primer nisem ta, ki zamuja? Ali da sem dobra kuharica ali vredna lepih odnosov? Pri meni to ponavljanje »pozitivnih misli« ni delovalo. Dokler se nisem naučila korakov, kako posegati v svojo »podzavest«.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?