Home odnosi V življenju ne obstaja: “Ni mogoče”, obstaja zgolj, “Vse je mogoče”, ko je odločitev popolnoma jasna!

V življenju ne obstaja: “Ni mogoče”, obstaja zgolj, “Vse je mogoče”, ko je odločitev popolnoma jasna!

by maja5p
0 comment

Danes sem se končno dovolj sprostila, da spet pod mojimi prsti nastaja neka nova napisana zgodba, ki vam jo želim položiti na vaše srce in vam z tem pokazati, da v samem življenju ni prostora za besedni izraz, da nekaj ni mogoče narediti, ampak, da je zelo pomembna uporaba besedne zveze, da je vse mogoče ter, da se vse lahko.

In danes bo skozi moj način pisanja ter razmišljanja nastal čisto moj prvi članek in tisto prvo pisanje, ki ga želim opravljati za ta čudoviti spletni časopis ter hkrati bo to moj prvi osebni preboj tega, da me malo bolj spoznate preden se čisto spustim v globino svoje Duše preko katere vam bom večkrat predala svoje življenjske modrosti, življenjske navdihe in življenjske iskrice.

Ta spletna stran v sebi vsebuje ogromno osebnih izkušenj in doživljanj različnih avtorjev in takšna vsebina je naravnost pisano na mojo kožo in predvsem je prav položena na mojo Dušo, saj sama vedno že od nekdaj prisegam na doživete izkušnje, ki imajo svojo težo, predvsem pa največje obije, ki se ga lahko kuje v samo zlato lastno vsebino tako za osebno kakor tudi duhovno rast.

Tudi sama sem takšna avtorica katera temelji zgolj na lastnih izkušnjah, doživljanjih ter na tem, da skozi pisanje podoživljam vsa moja čustva, ki jih spretno, a včasih res še malo nerodno prevedem v pisano besedilo, ki je lahko v samo pomoč različnim ljudem.

Vem, da me vi bralci še ne poznate ter ravno zato bi se vam rada skozi prvi moj objavljeni članek malo bolj približala skozi popolnoma razgaljeno vso to mojo začetno zgodbo, ki je obrnila moje življenje popolnoma na glavo ter sem v sami resnici šele z tem začela spoznavati sebe, svojo vsebino in to, kar sem sploh v današnjem trenutku.

Moje življenje se je spremenilo sedem let nazaj, ko sem se morala odločiti v trenutku ali bom živela ali pa ne. Morala sem sprejeti odločitev ali nadaljujem svojo pot skozi razne odvisnosti, ki sem jih živela šest let ali pa naredim konec vsemu temu in začnem popolnoma novo ter drugačno življenje.

Odločila sem se prenehati z vsem ter izbrala sem življenje.

Seveda pa moram biti popolnoma iskrena, da se za to nisem popolnoma »sama« odločila, ampak me je do tega pripeljala situacija življenja v takratnem mojem »delu«, ki sem ga opravljala.

V to globoko, močno in veliko odločitev za osebnostno spremembo me pripeljala kruta spolna zloraba, katera me je dobesedno postavila pred mojo pravo realnostjo, ki sem jo zelo dolgo živela v lastni zablodi in iluziji takratnega mojega na videz nekega »dobrega življenja«

Ta krepka ter okrutna izkušnja me je postavila pred lastni zid od kjer nisem sploh več imela možnosti nekega umika in bega ter nisem imela dovolj velikega prostora, da bi spet zbežala od moje tiste prave resnice, da sem vsak dan bolj in bolj odvisna od prepovedanih substanc ter intimnih odnosov z različnimi moškimi, ki so mi za to darovali vedno različne darove.

Takrat sem se morala soočiti sama z seboj in z mojim lahko rečem močno uničenim življenjem, ki sem ga bivala šest let iz dneva v dan brez ciljev, želja in sanj. Morala sem se soočiti z svojim lastnim dojemanjem same sebe in tega, kar sem v sami resnici sama sebi ves počela in morala sem, da, kar prisiljena sem bila, da se pod težo bolečih lastnih samoobtožb popolnoma zlomim in padem na svoja kolena in uvidim popolno moji lastno življenjsko resnico brez filtrov, celofana in blažilnih blazin kajti takrat je bil zgolj sekundni trenutek, ko sem se morala odločiti ali bom živela in nekaj spremenila ali bom še naprej tako živela in prej ali slej samo sebe privedla do lastne smrti ali pa bom že v tistem trenutku si sodila sama in zapustila ta svet v mirnem ter spokojnem spanju.

Morala sem se odločiti takoj.

Ni bilo časa, da bi si rekla, da zdaj to ni mogoče narediti ter ne ni bilo časa, da bi o bilo čem sploh razmišljala ali pa celo, da bi imela nekaj več časa za iskanje informacij, ki bi mi pomagale pri sami izbiri, kaj sploh jaz bom.

Bila mi je dana samo možnost, da se takoj prebudim ali pa vse to spregledam ter potonem v lastni iluziji.

Bila mi je dana situacija, kjer ni bilo mogoče sploh izreči, da jaz tega ne morem, da jaz tega ne znam ali, da jaz tega ne zmorem doseči.

Daleč od tega, da mi je bila sploh ponujena možnost, da sploh imam čas procesirati karkoli kajti moj um je hotel eno, a moja Duša je hotela drugo.

Moj um je govoril, da naj obupam ter se porazu predam, a Duša je igrala svojo pesem, da naj ne obupam ter, da naj se samo sedanjemu porazu nikakor ne predam.

V sekundi ali dveh sem sprejela odločitev, ki je botrovala današnji vsej spremembi, ki jo živim skozi samo sebe.

Izbrala sem moje prvo lastno prebujanje.

Izbrala sem, da želim in hočem živeti.

Izbrala sem drugačno lastno potovanje v svojo notranjost.

In danes mi ni žal niti za eno stvar ter danes sem za vse te moje izkušnje, ki sem jih imela globoko hvaležna kajti dale so mi toliko zlata, ki ga lahko kujem do konec življenja, a ne samo zase, ampak skozi moje pripovedi o samem mojem življenju tudi za druge kot ste vi tem trenutku bralci.

Res je, da je bilo moje samo življenje težko, naporno ter pretresljivo saj je ni stvari, ki je sama iskreno nisem doživela, a vendarle ne glede na to sem vedno, ampak res vedno preživela in vedno sem bila borka ter vedno sem ostala močno pokončna in odločena, da jaz lahko vse preživim in dosežem pa četudi se ne vem kaj zgodi.

In sem preživela.

In danes sem sama sebi lastna največja zmagovalka.

In danes je sedem let, kar se prekinila vse odvisnosti ter sedem let je, kar že na sebi trdno in disciplinirano delam na sebi ter skušam biti skozi mojo pisano besedo marsikomu vzor, da začne spreminjati svoje življenje ter z tem živim in izpolnjujem svoje sanje, ki sem jih imela kot mala deklica ter z tem bivam tudi to, kar je del moje Duše, da samo preprosto sem.

In kaj si lahko želim še več kot to, da samo diham in bivam prioritetno vsebino moje Duše skozi vsak trenutek tukaj in sedaj ter z tem naredim, da je vse, da res vse mogoče, da sama sebi ustvarim!?

Imam popolnoma vse.

Imam sebe ter svoj čas.

Imam svoje bogato življenjsko obilje ter imam veliko vrlin, ki so osnova tega, kar sploh sem in več od tega za lastno harmonijo ne potrebujem kajti to je dovolj, da lahko ustvarim v materialnem svetu tisto, kar potrebujem za preživetje.

In kot za sam zaključek prvega članka naj vam še nekaj položim na vaše srce:

In tudi VI lahko to imate.

DA tudi vi lahko dosežete popolnoma vse.

DA tudi VI ste lahko jaz ter se dvignete iz pepela kot Feniks in znova vzletite v novo, drugačno življenje, a vendar je žal tukaj tudi ena pomembna resnica, da je to samo od VAS odvisno ali se tega želite ali ne.

Jaz sem si želela zato sem se dvignila in pepela kot Feniks ter živim prerojeno srečno, zadovoljno, polno ter strastno življenje.

Si tega želite tudi VI?

Potem nikar si nikoli ne recite, da nič ni mogoče, ampak vedno, da je mogoče.

Kajti življenje se VEDNO lahko spremeni ter VEDNO se lahko izbere drugo smer, drugo obliko ter tudi »druge igralce« v njem, če si tega želite.

Vi imate v rokah škarje, da oblikujte svojo obleko in ravno tako imate v svojih rokah čopič z katerim lahko narišete svojo najbolj bogato sliko.

Avtorica: Anet Vendramin


maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?