Home Osebna rast KAM JE NASTAVLJEN VAŠ TERMOSTAT OBILJA?

KAM JE NASTAVLJEN VAŠ TERMOSTAT OBILJA?

by admin
0 comment

Avtorica: Špelca Morojna

KAM JE NASTAVLJEN VAŠ TERMOSTAT OBILJA?

Na kakšno stanje se vedno znova vračate?

Če bi zadeli milijon evrov in bi imeli na izbiro, da jih položite na svoj bančni račun ali pa jih vložite v izobraževanje, ki bo spremenilo vaš način razmišljanja, tako da bi od takrat naprej vedeli, da lahko imate vse, kar si poželite … Kaj bi izbrali? Večina ljudi bi izbrala milijon na bančnem računu.

Pa je to dobra odločitev? Ali res tako malo zaupate svoji sposobnosti, da se naučite, kako s srčnim delovanjem zaslužiti tako dobro, da lahko imate vse, kar si želite? Verjetno veste, da velika večina ljudi, ki zadene na loteriji, čez nekaj let znova konča natanko na enakem finančnem stanju, kot je bila pred zadetkom na loteriji. Če torej prejmete veliko denarja in ne spremenite svojih prepričanj o njem, boste zelo kmalu tam, kjer ste bili pred tem. To se zgodi zato, ker naša podzavest oziroma naš podzavestni um, ki vključuje sistem prepričanj, deluje kot termostat. Kam je nastavljen vaš?

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?