Home Uncategorized Pogovor s Tjaši Artnik Knibbe: Življenje je treba živeti, ne samo preživeti

Pogovor s Tjaši Artnik Knibbe: Življenje je treba živeti, ne samo preživeti

by edit5p
0 comment

Kaj bi storili, če bi se vam cel svet podrl na glavo in bi se ob tem počutili popolnoma nemočne? Bi skušali slišati svoj notranji glas? In če bi ga, bi mu sledili nekam daleč, kamor bi vas morda celo plašilo oditi? Naša sogovornica Tjaši Artnik Knibbe je storila natanko to. Prevečkrat izgorela od izčrpanosti in stisk, utrujena od življenja ter vsega hudega se je sama odpravila na romarsko pot El Camino de Santiago. Tam je našla odgovore na svoja vprašanja in se ponovno zaljubila v življenje. Njena knjiga z naslovom Ranljiva je med najbolj prodajanimi v Sloveniji. Ko človek spregovori iz srca, ljudje to pač začutijo.

V svoji knjigi Ranljivost ste zapisali, da je ranljivost odločitev in priložnost, da pridemo v stik s sabo. Torej bi lahko rekli tudi, da je ranljivost pravzaprav bolj pogumno dejanje kot to, da v sebi postavimo zid?

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?