Home Naš planet BIOSFERA IN ČLOVEK

BIOSFERA IN ČLOVEK

by edit5p
0 comment

Nerina Darman

BIOSFERA IN ČLOVEK

Biosfera je s Schumannovo resonanco prežet prostor med Zemljinim površjem in 55 km oddaljeno ionosfero, ki vsa živa bitja napaja z atmosfersko energijo geo impulzov, brez katerih ni življenja. Naravne lastnosti Zemljine atmosfere je Nikola Tesla uporabljal za brezžičen prenos energije brez izgub na velike razdalje. Ožji obseg biosfere pa zajema področje kisika, ki se redči z višino in se razteza vse do 25 km oddaljene ozonske plasti.

Geo impulzi nas napajajo z usklajeno energijo

Tako kot so življenjsko pomembni vitamini v hrani, lahko rečemo, da je kisik vitalen element zraka in energija vitalen element prostora. Schumannova resonanca je atmosferska energija, ki nastaja z razelektritvami strel po vsem svetu. V vsakem trenutku je na Zemlji okoli tisoč neviht s strelami, ki biosfero polnijo z energijo geo impulzov, ki se odbija od spodnje plasti ionosfere in od Zemljinega površja ter v obliki odboja potuje vse okoli Zemlje, kot prikazuje priložena shema. Premer Zemlje in oddaljenost ionosfere določata osnovno frekvenco Zemljine atmosferske energije – osem hercev –, ki jo je prvi poznal in uporabljal Nikola Tesla (1856–1943). Petdeset let kasneje (leta 1952) pa jo je Otto Winfried Schumann (1888–1974) uradno matematično določil na frekvenci 7,83 hercev. Takrat je tudi dobila ime Schumannova resonanca. To je frekvenca geo impulzov, ki naravno napajajo vsa živa bitja in jih oskrbujejo z nujno potrebno in z biološkimi sistemi usklajeno energijo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?