Home Naš planet KOZMIČNI GEO-BIO RAČUNALNIK

KOZMIČNI GEO-BIO RAČUNALNIK

by admin
0 comment

Avtorica: Nerina Darman

KOZMIČNI GEOBIO RAČUNALNIK

Biosfera in človek

Zemlja ima vgrajene naravne atmosferske in geomagnetne mehanizme, ki ustvarjajo življenje podpirajoče geo impulze, ti pa ugodno vplivajo na krmiljenje vitalnih življenjskih procesov, vodenih iz človekovih možganov. Planetarni kozmični računalnik za brezžično intuitivno komunikacijo med živimi bitji, z naravo, med posameznimi celicami in organi ter za uglasitev s planetom uporablja osemherčni Schumannov medij.

Sedona je čudežno mesto

Sedona je prelepo in prav posebno mesto v Arizoni s kamninami in skalami v čudovitih naravnih oranžno rdečih barvah. V njem so na več mestih izjemna geomagnetna polja z najbolj neverjetno energijo na planetu, kjer človek doživi zelo očarljivo in poglobljeno izkušnjo, ki ga lahko spremlja še dneve po doživetju, vtis pa pusti za vse življenje. Številni obiskovalci z vsega sveta prihajajo v Sedono na mesta štirih najmočnejših vrtincev subtilnih energij po nepozaben doživljaj komunikacije z notranjim bistvom. Močni učinki geo impulzov so subjektivno zaznavni že pri oddaljenosti okoli pol kilometra od vrtincev. Zelo občutni geomagnetni energijski vrtinci v atmosfero prihajajo iz globine Zemlje v obliki lijaka. Imajo podobno subtilno energijo kot človekova energijska središča, zato vzajemna resonanca obiskovalcu pričara pravo doživetje, ki je lahko za vsakogar edinstveno. Drevesa vrste juniper v okolici geomagnetnih vrtincev rastejo s spiralno zasukanimi vejami, ki se močneje spiralno ukrivijo, čim močnejša je energija vrtinca, največkrat pa je spiralno zasukano tudi deblo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?