Home Astrologija Črna magija

Črna magija

by maja5p
0 comment

Črna magija

Ne vidimo je, a nam lahko še kako zagreni življenje

Črna magija je pojem, ki obstaja še iz davne zgodovine naših prednikov. Sicer ni bila pogosto uporabljena, je pa obstajala. Tisti, ki so jo videli, prepoznali in odstranjevali, so dobili različne nazive: čarovniki, hudiči in demoni. Zaradi svojega poslanstva so bili mnogokrat kaznovani. Danes takšne osebe imenujemo zdravilci in duhovni mediji, med njimi pa najdemo tudi takšne, ki se še vedno ukvarjajo z odstranjevanjem črne magije.

Še danes obstajajo ljudje, ki duši pomagajo očistiti magijske uroke, zapise, ki se uporabljajo z namenom, da se nekoga namenoma uniči, ali pa zgolj zaradi nadzora nad posameznikovim življenjem. Črna magija se uporablja s ciljem udejanjanja svojega vpliva na posameznika. Ko imamo vpliv nad neko osebo, smo srečni in ni potrebe po nenehnem nadgrajevanju sebe. Ni potrebe po lastnih spremembah, potreben je samo en 'zvarek' ali dva in magija deluje. Deluje pa lahko tudi tako, da nekoga 'nenamerno' ubijemo.  

Čarovniške pravljice so resnične

Določeni zapisi in magijski postopki so tako močni, da lahko z njimi resnično škodujemo človeku. Intervjuvanec, ki sem ga obiskala, pravi, da iz lastnih življenjskih izkušenj ter izkušenj svoje družine lahko potrdi, da je vse tako, kot je zapisano v 'izmišljenih' čarovniških pravljicah.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?