Home Duhovnost Ekskluzivni intervju: Master Del Pe, mojster življenja

Ekskluzivni intervju: Master Del Pe, mojster življenja

by edit5p
0 comment
NAJPOMEMBNEJŠA VRLINA JE DISCIPLINA

Mojster Del Pe je sodobni modrec in učitelj življenja, ki s svojimi dognanji pomaga ljudem širom sveta. Tudi v Sloveniji ima mentorje, ki po njegovih metodah ljudem z različnimi psihološkimi in fizičnimi zdravstvenimi težavami pomagajo do boljšega zdravja. Je avtor mnogih knjig, ustanovitelj BElife Institute for Higher Consciousness (BIHC), šolanja, ki ga mnogi imenujejo kar Harvard duhovnih znanosti, ter življenjski mentor nekaterih svetovnih voditeljev in podjetij, kot so Sony, Colgate-Palmolive, IBM in drugi. Odraščal je na Filipinih, danes živi v ZDA, Slovenijo pa rad obišče, saj pravi, da ima naša država prav posebno energijo.

Središča BeLIFE, v katerih pomagate ljudem z zelo različnimi težavami, imate postavljene po celem svetu, prisotni ste tudi v Sloveniji. Ste našo državo obiskali tudi sami?

Moje programe in delavnice v Sloveniji, natančneje na Pokljuki, poučujejo usposobljeni inštruktorji, s katerimi smo veliko v stiku. Sem pa Slovenijo že kar nekajkrat obiskal tudi sam in moram povedati, da se mi zdi vaša država eden najlepših krajev v Evropi. K vam rad pripeljem ljudi na oddih, osebno pa bi mi bilo v veliko veselje sodelovati tudi na kakšni konferenci, kjer bi lahko spregovoril o tistem, kar je najpomembnejše: o človeški dobrobiti in načinih, kako se do nje dokopati.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?