Home Astrologija Kaj pomeni, če videvamo pogosto štirico?

Kaj pomeni, če videvamo pogosto štirico?

by maja5p
0 comment

Tokrat predstavljam angelsko število 4, ki je v mojem življenju igralo pomembno vlogo že od otroštva dalje. Že kot majhna deklica sem hitro opazila, da me je kamorkoli se je moja družina preselila, spremlja hišna številka 4 ali 44. Ko sem obiskovala osnovno šolo, je bila tudi na njej številka 4, za srednjo šolo je veljalo enako. Čeprav takrat še nisem poznala angelskih števil sem vedela, da kjer stoji stavba s številko 4 (ali katera od njenih kombinacij), tam sem doma.

Verjamem, da veliko ljudi zavestno in podzavestno opazi določena angelska števila, ki jih spremljajo skozi življenje. Kot otrok nisem vedela ničesar o numerologiji, še manj pa o angelskih števili, pa vseeno mi je stavba, na kateri je stalo število 4 povedala, da bom tam našla, kar iščem: Varnost.

Ko se vam prične to število pojavljati v vašem vsakdanu – ne glede na kraj in čas pojavljanja – vam angeli sporočajo, da so z vami in da postanite pozorni na vsa znamenja, ki vam jih pošiljajo.

S tem številom vam angeli šepetajo, da vas podpirajo in vam pošiljajo vso svojo brezpogojno ljubezen. Opominjajo vas, da bi morali večkrat uporabljati svojo intuicijo in preko nje zaznavati tudi njihovo vodstvo.

Angelsko število štiri predstavlja potrditev, da ste sposobni sami doseči svoje cilje; sedaj imate potrebno moč, vztrajnost in znanje. To število vam postavlja trdne temelje za vašo duhovno pot.

Vedno, ko se vam pojavi pred očmi angelsko število 4, pomeni, da je v tistem trenutku vse tako, kot mora biti in da ste točno na tistem mestu, kjer morate biti. Angeli vas v tem trenutku podpirajo, vas varujejo in spodbujajo, da končno izberete same sebe – in naredite korak k uresničenju vaših sanj. Sprostite svoje strahove in dvome ob tem številu. Ohranite visoke vibracije, začutite ljubezen v sebi in okoli vas, ob tem številu je vse mogoče. Prosite angele za pomoč, razmišljajte pozitivno in živite zavestno sedanji trenutek.

Zaupajte v svoje sposobnosti, talente, znanja, s katerimi boste premagali vse ovire in dosegli vaše cilje.

Ne pozabite, da vibrira angelsko število 4 na nivoju praktičnega sveta, odgovornosti, gradnje trdnih temeljev, stabilnosti in sposobnosti, odločnosti, vztrajnosti, trdega dela ter napredka. Predstavlja naše strasti in nas obenem spodbuja k osebnem aktiviranju za doseganje naših ciljev. To število med drugim predstavlja štiri elemente: zrak, zemlja, voda in ogenj ter štiri smeri neba, štiri letne čase – prav zato nosi v sebi moč stabilnosti in kliče k sebi zemeljsko naravo vsega, kar nas obkroža. Konec koncev predstavlja tudi dom – ne samo zaradi moje osebne izkušnje.

Včasih pomislim, da ko se človeku pojavi to število, pomeni tudi, da je čas, da se vrne k svojim koreninam, saj se bo tako lažje ozrl vase. Vsekakor kaže to število potrebo in sposobnost po vztrajnosti in vzdržljivosti.

Ana – Šepetalka angelov

 

Preberite si tudi: 

Knjiga Čudežni samorogi: Vnebovzetje z višjimi angelskimi svetovi je vaš ključ do odkrivanja notranje moči.

Spoznajte kako vstopiti v stik z mističnimi bitji, povečati svojo energijo in sprejeti obilje, srečo in razsvetljenje. Popeljite se v svet, kjer se resnične zgodbe ljudi, ki so doživeli čarobnost samorogov, prepletajo z navdihujočimi vodenimi meditacijami in praktičnimi vajami.

To je vaša priložnost za izjemno duhovno rast in osupljivo povezavo s samorogi.

Več na povezavi tukaj. 

Čudežni samorogi
Svetloba angelov

Svetloba angelov: Pričevanja znamenite angelske zdravilke in terapevtke

Spoznajte in se približajte svetlobnim bitjem, ki vas nenehno obkrožajo, s pomočjo knjige Svetloba angelov.

Knjiga vas vabi, da spoznate različne vrste angelov in njihove vloge. Izkusite izjemno energijo in ljubezen, ki ju angeli prinašajo v vaše življenje. Povežite se s svojim angelom varuhom preko vodenih meditacij v knjigi in raziskujte svojo lastno notranjost ter povezavo z angeli.

Raziščite svet angelov, sprejmite njihovo pomoč in se odprite ljubezni ter svetlobi, ki jih prinašajo v vaše življenje.

V nebesa in nazaj: Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenje

V nebesa in nazaj: Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenje” je izjemno osebno in navdihujoče delo dr. Mary Neal, ki z bralci deli svojo osupljivo izkušnjo na meji med življenjem in smrtjo. V knjigi avtorica podrobno opisuje, kako je med tragično kajakaško nesrečo v Južni Ameriki prešla prag smrti, doživela nebesa in se srečala z angeli, preden se je nenavadno vrnila v svet živih.

V nebesa in nazaj
maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?