Home Duhovnost Prebudi svojo notranjo moč

Prebudi svojo notranjo moč

by maja5p
0 comment

Prebudite svojo notranjo moč

Ves čas se govori o ozaveščanju naše notranje moči, saj imamo veliko večje sposobnosti, kot se jih zavedamo. Znanstveniki so dokazali, da uporabljamo le 10 % naših možganov, kar pomeni, da imamo ogromno potencialov, ki se jih ne zavedamo. Kljub temu se večji del časa počutimo nemočne žrtve zunanjih dogodkov in odločitev drugih. 

Kako je to mogoče? Ste se kdaj vprašali, komu ustreza, da živite ločeni od sebe in od lastnih sposobnosti?

Prebuditi svojo notranjo moč zato pomeni ozavestiti naš notranji potencial.

A če želimo ozavestiti svoje skrite zaklade, moramo uničiti ali vsaj zmanjšati strahove, ki nas pred njimi blokirajo. Strahovi so v tem primeru produkt naših misli. Zato je treba najprej jasno razumeti, kateri so naši pravi strahovi. Da jih lahko jasno razumemo, se moramo dnevno ozirati vase in analizirati svoje obnašanje in delovanje: »Zakaj sem tako reagirala? Zakaj sem se tako odločila? Me je strah, da bi naredila napako, da bi me drugi sodili, da bi trpela …?«

Bodite iskreni s sabo; kako pogosto se uspete racionalno izpraševati o sebi, namesto da meljete in meljete vedno iste trenutke in oblikujete ter jačate občutke krivde in odvisnosti? Vsak dan bi si morali vzeti nekaj trenutkov zase, si zapisati nekaj misli v svoj mali dnevnik in analizirati svoje življenje. Ta majhna navada vam lahko spreobrne vaše življenje. Namesto da izgubljate svoj čas z družbenimi omrežji, nepomembnimi informacijami ali nadaljevankami, usmerite svojo energijo vase in v svoje življenje. Samo tako boste lahko prevzeli oblast nad njim in se ne boste nikoli več počutili žrtve zunanjih dogodkov.

 

Notranja moč

Ko uspemo prepoznati, kateri strahovi oblikujejo naša življenja, jih lahko začnemo preoblikovati. Vsakič, ko se zavedamo svojega strahu, moramo začeti preusmerjati svoje misli v nekaj drugega, pozitivnega in navdihujočega. Ne smemo se boriti proti strahu, temveč ga preoblikovati. Pri oblikovanju strahu imajo neizmerno moč besede, afirmacije, molitve in mantre. Vztrajno ponavljanje zdravilnih besed ima neizmerno moč. Dokler se tega ne lotite zares, ne boste mogli nikoli prepoznati vaše notranje moči.

Dnevno ponavljanje izbrane molitve, mantre ali afirmacije bo delovalo na vas najprej na podzavestni ravni, šele na to bo prišlo v zavest. Podobno kot delujejo na vas množični mediji in informacije, ki jih prejemate preko njih. Mnogi trdijo, da pogledajo »neumen program« ali malo »posurfajo«, da odklopijo svoje misli, a v resnici njihova podzavest ne počiva niti sekunde s »takšnim sproščanjem«. Rezultati so iz čustvenega in duševnega vidika vedno večja odtujenost od sebe.

Ko pa začnemo zavestno izbirati svoje afirmacije in želene misli, se začne znotraj nas odvijati proces prebujenja naše notranje moči. Začne se prava notranja magija. Preprosta afirmacija kot: »Ljubim se« ali »Cenim se« lahko spremenijo vaš svet.

Seveda se to ne bo zgodilo v dveh dneh. Toliko manj se bo zgodilo, če boste to počeli en mesec ali dva in nato odnehali.

Sama uporabljam zavestno iste tri mantre približno dve leti, takoj ko se zbudim in preden zaspim. Kot rezultat vidim močno zdravje (odkar sem začela s tem ponavljanjem nisem imela niti enega prehlada, toliko manj kaj drugega), uspela pa sem tudi izpolniti svoj dolgoletni življenjski cilj (ki je bil iz materialnega vidika od vedno nemogoč). Lahko bi še naštevala, a vsak bo moral sam zase odkriti vse svoje potenciale, ki ležijo znotraj njega.

Vzemite si čas zase. Namesto da ga izgubljate za nekoristne navade, začnite končno delovati Zase in ne proti sebi.

Šepetalka angelov, duhovna mentorica
sepetalka.angelov@gmail.com

 

maja5p
Author: maja5p

Morda vam bo všeč tudi

Leave a Comment

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?