Home Astrologija LILIT – ČRNA LUNA V ASTROLOŠKI KARTI

LILIT – ČRNA LUNA V ASTROLOŠKI KARTI

by edit5p
0 comment

LILIT – ČRNA LUNA V ASTROLOŠKI KARTI

Astronomsko gledano je Lilit zelo majhen asteroid, katerega prve omembe so bile zapisane že leta 1918. V osnovi je preveč medel, da bi se videl drugače kot z uporabo teleskopa, viden pa je le občasno, zato okrog njega ostaja mnogo ugibanj.

Iz astronomije je znano, da se Lilit giblje štirikrat počasneje kot Luna in trikrat hitreje kot Sonce. V astrologiji predstavlja določeno neodvisnost in področja, ki jih mora človek predelati in kjer se mora osvoboditi. Nekateri so prepričani, da gre za Uranovo energijo, ki je podobna stikalu, saj jo lahko prižgemo ali ugasnemo. Lilit astrologi imenujejo tudi temna Luna, saj je nekoliko skrivnostna. Po mojem osebnem mnenju predstavlja nekaj nezavednega, ki se skriva v vsakem posamezniku – ko oseba začne delati na sebi, stopi na pot duhovnosti in pridobi izkušnje, pa mora to nezavedno osvetliti. Lilit je mnogim pri tem osvobajanju lahko v pomoč in oporo. Osvoboditi sebe v poplavi informacij je namreč vse prej kot enostavno, toda najpogumnejšim to uspeva.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?