Home Duhovnost ENERGIJSKE TOČKE V SLOVENIJI

ENERGIJSKE TOČKE V SLOVENIJI

by admin
0 comment

Avtorji: Mateja in ekipa Angel.si

ENERGIJSKE TOČKE V SLOVENIJI

Mir iščemo povsod, samo v sebi navadno ne. Najlažje pa se z njim povežemo v naravi. Pozitivno energijo v prostoru in energijske točke najdemo povsod; nekaj jih je zagotovo tudi na vaši parceli. To so prostorčki, kjer se počutimo prijetno in kjer se radi zadržujemo, saj nas tja nekaj nezavedno pritegne. Če natančneje pogledamo, najdemo tam tudi več živali kot drugje. Na tem prostoru občutimo mir. Da sprejmemo to podporo oziroma da dovolimo, da se nas narava dotakne, se moramo umiriti in pozornost usmeriti iz glave na občutenje telesa in nato energij okrog sebe.

Narava za človeka

Največ energijskih točk je v naravi, ki deluje po svoje, neodvisno od nas in naše volje – nanjo namreč ne moremo vplivati. »Procesi« se v naravi odvijajo po točno določenem načrtu, ki ga naš um ne dosega. Zavedati se moramo svoje majhnosti in omejenosti, pa vendar hkrati svoje veličastnosti in popolnosti, da smo točno tam, kjer moramo biti, in da brez nas ne bi bilo tako, kot je. V harmoniji smo lahko samo s pomočjo Narave.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?