Home Duhovnost PREBUJANJE TRETJEGA OČESA

PREBUJANJE TRETJEGA OČESA

by edit5p
0 comment

KAJ JE TRETJE OKO?

Tretje oko so vrata, ki se odpirajo v prostor zavesti in notranje svetove. Je tudi poglavitni organ, skozi katerega se da prebujati in obvladati energetsko telo. Tako tretje oko pravzaprav deluje kot ”stikalo”, ki lahko aktivira višje frekvence telesne energije in torej vodi v višja stanja zavesti.

S terapevtskega vidika so z leti opravili mnogo poskusov , ob katerih se kandidati bolje počutijo, če se povežejo s svojim tretjim očesom, in to ne glede na naravo težave, ki jih pesti. Zaradi frustracij, ki je podobna delovanju stikala, tretje oko skuša takoj, ko se aktivira, spraviti v gibanje mnoga kroženja energije. To samodejno povzroči izboljšanje mnogih telesnih in psihičnih nepravilnosti, ta proces pa bi lahko opisali kot nekakšno samo akupunkturo.  Še več, celo začetek prebujanja tretjega očesa postavlja ljudi v stik z globljim vidikom samega sebe, kar ima že samo po sebi zelo zdravilen učinek. Seveda ne trdim, da je povezava z tretjim očesom že dovolj za zdravljenje česar koli, toda potencial tega centra je tako neznanski, da me nebi nič presenetilo, če bi v naslednjih desetletjih razvili številne terapije tretjega očesa.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?