Home Osebna rast KOŠ ZA ENERGIJSKO NAVLAKO

KOŠ ZA ENERGIJSKO NAVLAKO

by edit5p
0 comment

Vaja za odpravo negativnih čustev

Osnovno orodje, ki kreira naš vsakdan, so čustva. Misli so vsekakor pomembne, a dokler mislim ne dodamo čustev, so to le prazne besede, ki se mogoče po dolgem času lahko transformirajo v čustvo ali pa tudi ne. Človeštvo v osnovi temelji na čustvu strahu, saj imamo v sebi nagon za preživetje, ki je bil dejansko pomemben v davni preteklosti. Danes smo ta nagon transformirali v strah pred neuspehom in ravno to je krivo, da so srečni trenutki med ljudmi redki. Lahko to spremenimo?

Preklopite na višjo vibracijo življenja

Energija univerzuma ne loči med pozitivnim ali negativnim čustvom. S svojim čutenjem preprosto privlačimo tisto, kar oddajamo. To pomeni, da kadar oddajamo strah pred nečim, točno to tudi prikličemo.

Za optimističen pogled na življenje in za kreacijo pozitivnega življenja je morda res potrebno na začetku vložiti več energije, a življenje hitro postane lahkotno in čudovito. Optimistična, višja vibracija življenja izboljša življenjsko energijo, zdravje in odnose. Mnogo je orodij, s katerimi lahko začnemo spreminjati vibracijo svojega življenja in vaja, s katero mnogi že uspevajo, je koš za energijsko navlako.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?