Home Knjige Ukvarjanje z duhovnostjo ni izgovor za to, da ste brez denarja!

Ukvarjanje z duhovnostjo ni izgovor za to, da ste brez denarja!

by edit5p
0 comment

Predpostavljam, da večina bralcev revije Karma+ redno ne prebira tudi člankov iz sveta financ. Morda jih še nikoli niste, kajti denar je slab. Ni za duhovne ljudi, čeprav morajo tudi poduhovljeni ljudje plačevati položnice.

Slišala sem tudi že to, kako denar zapelje vsakogar, da postane slab človek in izgubi občutek za tisto, kar je v življenju zares pomembno. A se s tem ne strinjam.

Potrebovala sem leta, da sem dojela misel svojega mentorja, ki mi je nekoč dejal, da moraš najprej imeti denar, da ugotoviš, da ga ne potrebuješ. In to velja za večino ljudi, ki živijo v prepričanju, da bi bili dosti bolj srečni, zdravi, zadovoljni, privlačni in svobodni, če bi imeli več denarja. A ker se to ne zgodi, najdejo svojo pot v iskanju prave resnice in duhovnega prebujanja, kjer denar nima nobenega pomena in smisla.

Pa je res tako?

Ali je to zgolj zabloda? Preusmerjanje in kompenziranje lastne nemoči? Poznam veliko ljudi, ki so izjemno duhovni. Imajo dolge jutranje rutine z jogo, meditacijo, dihalnimi tehnikami in še kaj … So prostovoljci in njihov namen je, da delajo dobro, hkrati pa obsojajo vse ostale, ki s svojim delom tudi dobro zaslužijo in si privoščijo potovanja, udobne avtomobile in še kaj. Zakaj? Ker sami nimajo za položnice. Žalostno je, da tudi v Sloveniji ravno na področju duhovnosti in osebnostnega razvoja najdemo toliko ljudi, ki obsojajo druge, medtem ko zares obsojajo sebe.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?