Home Osebna rast STRAH JE ZNOTRAJ VOTEL, OKROG GA PA NI

STRAH JE ZNOTRAJ VOTEL, OKROG GA PA NI

by edit5p
0 comment

Stara mama je bila tista, ki mi je to pripovedovala o strahu. Že kot otrok sem večkrat razmišljala, kaj bi lahko pomenilo, toda kakor koli sem obrnila, je bilo videti, kot da strahu ni. Če ga ni znotraj in če ga ni zunaj, potem ga pač ni. Pa vendar, zakaj ga potem čutim? Zakaj je včasih tako zelo močan, da zakrči celo telo? Nekaj, česar ni, pač ne more obstajati v mojem telesu, kajne?

Naša življenja so prežeta s strahovi. Majhnimi, velikimi in tistimi, s katerimi smo se tako navadili živeti, da jih sploh več ne opazimo. Ni treba, da se zgodi kaj posebej strašnega, dovolj je, da se zjutraj zbudimo in že nas je strah. Strah, da bomo zamudili v službo, strah, da nismo dobri starši, strah, da bo dež, strah, da nismo lepi. Strah nas je sestanka, strah nas je, da se nam bo na poti v vrtec otrok vrgel v lužo in bo cel moker, strah, da ne bomo končali dovolj zgodaj s službo, da bi lahko šli še na vseh pet popoldanskih aktivnosti, ki jih imamo, da nam ne bi bilo treba sedeti doma in se soočiti s tem, da nas je strah in da imamo občutek, da naše življenje ni dovolj dobro. Imela sem celo prijateljico, ki jo je bilo, ko smo šli na bungee jumping, strah, da je ne bo strah.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?