Home Osebna rast Ne najdete odgovora za slabo počutje in zdravstveno stanje?

Ne najdete odgovora za slabo počutje in zdravstveno stanje?

by edit5p
0 comment

Zelo pogosto vprašanje, ki mi ga ljudje postavijo, je: »Ali terapija z bioenergijo deluje ali ne?« Ko odgovarjam zase, vselej rečem, naj ljudje sami preizkusijo moje senzorične zaznave, pa bodo lahko tudi sami presojali.

Kot alternativna terapevtka delujem izključno na podlagi lastnih senzoričnih zaznav in pri svojem delu sledim samo zakonu narave. Ljudje se namreč vsak dan bolj oddaljujemo od svoje prvinskosti, ne zavedajoč se, da tako izgubljamo tudi sebe.

Pomembna je človekova osnovna vibracija

Pri prvem stiku, ki ga vzpostavim z ljudmi ali živaljo, med pregledom poiščem njihovo osnovno vibracijo (zdravo vibracijo), ki je osnova našega prvega stika. Iščem odstopanja vibracij, kar za živo telo pomeni obremenilna stanja.

Nikoli ne sprašujem po stanju stranke v trenutku, ko poišče mojo pomoč. Skratka, tudi če mi stranka želi povedati, zakaj se je name obrnila, jo prosim, da mi o svojem stanju ne pove ničesar, saj se najbolj osredotočam na lastne zaznave. Ljudje mnogokrat bolečine ali bremenitve ne čutimo pravilno, to pa predvsem zato, ker imamo porušene senzorične centre. Običajno ljudje veliko časa svoja obremenilna stanja rešujejo na hitro. Toda s tabletami in raznimi pripravki, s katerimi pristopimo k bolečinam, lahko le bolj zmedemo svoje telo, kot pa mu pomagamo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?