Home Duhovnost KAKO NAPOLNIMO SVOJE BATERIJE

KAKO NAPOLNIMO SVOJE BATERIJE

by admin
0 comment

V sodobnem času je naše življenje zaradi tehnološkega razvoja precej olajšano. Če se nam pokvari avto ali televizija, vemo, kam moramo iti. Ko je potrebno poskrbeti za naš videz, se naročimo pri frizerju, na masaži ali v fitness studiu, kjer so storitve prilagojene našim željam. Ko nas kaj boli, vzamemo zdravila. Kaj pa storimo, ko nam zmanjka moči in energije? Kako si pomagati v situaciji, ko smo zelo žalostni ali jezni? Ko bolehamo in se nikakor ne moremo spraviti k sebi?

Ljudje namreč znamo poskrbeti za svoj zunanji videz, vse preradi pa pozabljamo na svojo notranjost, dušo, energijsko telo in predvsem na svoja čustva. Zdi se, kot da med seboj tekmujemo, kdo bo lahko vase stlačil čim več negativnih občutkov. Žal pa s tem tlačenjem sami sebi povzročamo bolezni, slabo počutje, konflikte in slabo voljo. Naše energijsko telo namreč vse, kar se nam dogaja čez dan, posrka vase. Zato se je treba te nesnage nekako znebiti. Tako kot je treba z vodo zaliti cvetlice ali napolniti telefon, potrebujemo svežo energijo tudi mi.

Rešitev za stanje, ko začutimo, da nam primanjkuje energije, so energijske tehnike. Znanje o njih se prenaša že tisočletja in je na voljo vsakomur, ki ga išče. Morda zanje slišite prvič ali pa že redno prakticirate tehnike, kot so joga, taj či, magične kretnje, vizualizacija, zavestno dihanje in druge.  

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?