Home Duhovnost KLOROFIL

KLOROFIL

by admin
0 comment

Jana Kristanc

KLOROFIL

Zakaj je babica hotela, da pojemo solato

Jedli naj bi pisano, vse barve mavrice. Razlog za to so številni antioksidanti in hranila v rastlinski hrani. Svetovalci za uravnovešanje čaker pa priporočajo tudi, da barvita hranila uživate za energetsko krepitev posameznih področij in organov.

Zakaj ravno zeleno?

Marsikdo se v današnjem času hitre izmenjave informacij že zaveda, da z uživanjem žive hrane, še posebej rastlinskega izvora, sprejemamo kozmične energije, ki nam pomagajo pri izgradnji duhovne zavesti in kozmičnega zavedanja.

Če želite energično srčno čakro, ne pozabite jesti zelenja. To področje krepi vsa zelena zelenjava, favoriti pa so brokoli, ohrovt, alge, solata, špinača in ohrovt. Če so vam všeč zeleni smutiji, vam bo redno pitje gotovo okrepilo vibracije srčne čakre. Srčna čakra je odgovorna za ljubezen, sočutje, odpuščanje in vaš nižji jaz povezuje z višjim.

Najmočnejša hrana na svetu

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?