Home Osebna rast TEHNIKE S ŠTEVILČNIMI NIZI DR. GRIGORIJA GRABOVOJA

TEHNIKE S ŠTEVILČNIMI NIZI DR. GRIGORIJA GRABOVOJA

by admin
0 comment

Avtor: Danica Kurent

TEHNIKE S ŠTEVILČNIMI NIZI DR. GRIGORIJA GRABOVOJA

Številčni nizi ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja vsebujejo in ustvarjajo normirajočo »svetlobo«, vibracijo, s katero obnavljamo in regeneriramo telo ter ustvarjamo ugodne pogoje za delovanje na vseh življenjskih področjih. Grabovoi je vse elemente fizične stvarnosti, vsa stanja in vse pojme za delovanje človeka izrazil v obliki številskih nizov. Teh je več kot 21.000.

V svojih delih v zvezi s tehnikami s številčnimi nizi navaja:

»Svetloba se po zakonih optike razširja na preostali del organizma in na celotno okolico. Izza vsake številke obstaja vibracijska struktura, ki ji ustreza. S tem ko se osredotočate na konkretno ponujen številčni niz, omogočate usmerjanje organizma na stanje, ki je pravzaprav Norma. Kot rezultat se vse to utrjuje kot ozdravljenje. Velika prednost te metode je, da je enostavna.« – Grigorij Grabovoi, 2002

UPORABA ŠTEVILČNIH NIZOV

S številčnimi nizi lahko delamo na več načinov. Ko izberemo po pomenu ustrezen številčni niz, oblikujemo cilj oziroma namen, ki naj bo želeno stanje. Ta naj bo v trdilni obliki in v sedanjiku. Cilj imamo med izvajanjem tehnike ves čas v mislih. Med upravljanjem oziroma koncentracijo smo sproščeni.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?