Home Knjige DELOVANJE KARMIČNEGA ZAKONA

DELOVANJE KARMIČNEGA ZAKONA

by admin
0 comment

Kaja Regula

DELOVANJE KARMIČNEGA ZAKONA

KAJ JE KARMIČNI ZAKON?

Nadvse priljubljen jogijski mojster in veliki duhovni guru, Paramhansa Yogananda, v svoji knjigi Karma in reinkarnacija piše:

Takšen je karmični zakon: Kar seješ, to žanješ. Če sejete zlo, boste zlo želi v obliki trpljenja. Če sejete dobro, boste dobro želi v obliki notranje radosti.

Da bi razumeli karmo, se morate zavedati, da so misli stvari. Samo vesolje v svojem bistvu ni narejeno iz snovi, temveč iz zavesti. Snov se odziva – mnogo bolj, kot se tega zaveda večina ljudi – na moč misli. Kajti moč uma usmerja energijo in v zameno energija vpliva na snov. Snov namreč je energija. Vsako dejanje in vsaka misel žanjeta svoje pripadajoče posledice.

Ne glede na to, kako jih odklanjamo, smo vsako okoliščino v svojem življenju, vsako svojo lastnost in vsako navado ustvarili sami, najsi pred kratkim ali v daljni preteklosti. Ali ni smiselno, da žanjemo pravične posledice lastnih dejanj?

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?