Home Duhovnost ČLOVEKA DOLOČA SVET ENERGIJ

ČLOVEKA DOLOČA SVET ENERGIJ

by edit5p
0 comment

Danes prevladuje mnenje, da smo to, kar jemo, da smo takšni, kot so ljudje, s katerimi se družimo, in podobno. Posledično mrzlično iščemo navodila za prehranjevanje in vse bolj pazljivo izbiramo družbo. Ob tem pa se premalo zavedamo, da nas v osnovi strukturira in definira svet energij, ki jih ni možno prepoznati s površinskim pristopom. Razlage energijskega sveta, ki jih podajajo različne stroke, vsebujejo premalo povezovalnih elementov s ciljem popolne prepoznave neodtujljive soodvisnosti od energijskih procesov, ki jim včasih ne zmoremo določiti niti imena.

V VSAKEM ČLOVEKU OBSTAJA KODA PREŽIVETJA

Različne religije in v duhovnost poglobljene skupnosti izvajajo rituale, ob katerih dosegajo in presegajo določena psihofizična stanja. Tovrstne izkušnje so marsikje postale poligon za izvajanje dobičkonosnih dejavnosti in velik del zahodnega sveta je danes precej odvisen od prakticiranja vzhodnjaških tehnik za doseganje boljšega počutja in zdravja. Ob tem pa pozabljamo, da je prav vsaka skupnost na Zemlji različno pridobivala svoje dolgoletne izkušnje in uspešno ubirala poti pri reševanju težav, ki pestijo vse ljudi. Ne glede na okoliščine je ljudem na različnih koncih sveta uspelo vsakič znova odkriti kodo preživetja.

Slovenci lahko danes ugotovimo, da so naši predniki zelo dobro, vsaj tako kot tisti na Kitajskem ali v Indiji, poznali metode preživetja in da so bili pri tem izvirni in inovativni. Skozi daljša obdobja so odkrivali, kaj in kako vpliva na njihovo počutje ter zdravje duha in telesa. Z uglaševanjem procesov in energijskega sveta so zagotovili preživetje in obstoj naroda. To, da smo danes tukaj, je dokaz zapisanega. Da je človek v izrednih okoliščinah sposoben preklopiti na vzporedni ali rezervni program, je moč razbrati v skrajnih okoliščinah, kot so bile na primer v taboriščih. Čeprav okoliščine niso omogočale preživetja, je kljub vsemu zelo veliko ljudi preživelo. Mnogi med njimi so zaradi takšnih izkušenj postali zelo močne osebnosti in so dolgo ohranjali dobro zdravje.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?