Home Osebna rast MISTIČNA MOČ INTUICIJE

MISTIČNA MOČ INTUICIJE

by admin
0 comment

Avtorica: Teja Melinc

MISTIČNA MOČ INTUICIJE

Čeprav je bila intuicija do nedavnega pojmovana kot mističen dar, ki je pripadal le izbrancem, pa je v resnici povsem naraven duhovni dar oziroma sposobnost, sorodna vsem nam. Prav vsi se rodimo z darom intuicije, ki pravzaprav predstavlja naše notranje vedenje. To vedenje posega izven naše logične domene, saj nam intuicija omogoča, da se zavedamo informacij, za katere bi pravzaprav zelo težko opisali, od kod prihajajo, a na koncu se vedno znova izkaže, da te informacije tudi držijo. Kaj torej intuicija je, od kod prihaja in od kod njena mistična moč?

Intuicija je najstarejša oblika modrosti, saj predstavlja glas kozmične inteligence. Je izjemno močan in intenziven notranji impulz v srčiki človeka. Dejansko je intuicija čudežno orodje, ki nam lahko pomaga v čisto vsaki situaciji. A obstaja en in edini ključ: svoji intuiciji moramo zaupati dovolj, da ji tudi sledimo! V nasprotnem primeru je njena izjemna mistična moč preprosto izgubljena.

Intuicija se izraža na različne načine: preko notranjega občutka, notranjega vedenja, misli, vizije, glasu, čustev, idej … Intuicija je pravzaprav jezik, ki ga govori naša duša. Ko prisluhnemo tem globokim notranjim intuitivnim vzgibom, sledimo poti svoje duše, ki nas vodi po tisti resnično najbolj optimalni življenjski poti. Z delom na sebi, ozaveščanjem svojega notranjega sveta, najglobljih omejujočih vzorcev in nezavednega se osvobajamo vseh tistih zavajajočih glasov, glas naše intuicije pa vzporedno postaja vse glasnejši in jasnejši.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?