Home Duhovnost Intervju z Domnom Trojarjem,

Intervju z Domnom Trojarjem,

by edit5p
0 comment

TAHIONSKA ENERGIJA

Intervju z Domnom Trojarjem,

TAHIONSKA ENERGIJA

Kaj so tahioni in tahionska energija?

Tahioni so kvantni delci, iz katerih izvira celotno vesolje. Tahionska energija je univerzalna energija, ki harmonično in enakomerno vpliva na vse frekvence elektromagnetnega spektra, tako na fizični kot tudi na čustveni in mentalni ravni.

Tahione je prvič predstavil fizik Arnold Sommerfeld leta 1968, ime pa jim je dal Gerald Feinberg. Ime izhaja iz grške besede tachus, kar pomeni hiter. Postopek tahionizacije je že pred letom 1990 iznašel in razvil prof. dr. David Wagner iz univerze UISCA (University of Integrated Sciences California) v Kaliforniji. Tahioni imajo nenavadno lastnost: ko njihova energija pojema, pridobivajo hitrost in obratno – ko jim dodajamo energijo, se njihova hitrost manjša. Tahionska energija ojača energetsko polje, ki je neposredno povezano s fizičnim telesom, in sicer okrepi sestavo celic. Energijo je leta 1966 potrdil dr. Gerald Feinberg.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?