Home Osebna rast ČAS ZA SPREMEMBE – Nikolina Brkić

ČAS ZA SPREMEMBE – Nikolina Brkić

by admin
0 comment

Nikolina Brkić

ČAS ZA SPREMEMBE

»Stalnica nam prinese korenine, sprememba pa nam prinaša veje, da se raztegnemo, rastemo in dosegamo nove višine,« je nekaj let nazaj modro dejala zastopnica žensk v boju z rakom na prsih, Pauline R. Kezer.

20. marca smo bili priča enakonočju, času, ko je sonce nad obzorjem natanko toliko časa kot pod njim. 23. marca smo doživeli drugi mrk v tem mesecu, ki je s seboj prinesel kar nekaj astroloških sprememb, od spopada Jupitrovih in Saturnovih energij do Saturnovega obrata v retrogradno smer. Naravni tok življenja nam sporoča, da je prišel čas, ko se po zimski sivini in mraku narava začne prebujati, brsteti in cveteti. Prišel je čas, ko pozdravimo nove energije, ki naznanjajo nove začetke. Če sledimo naravnemu ritmu, je sedaj primeren čas, da sprejmemo vse novo in zasejemo sveža semena. Čas, da objamemo svoje ideje in kreativnost ter začnemo pisati nove zgodbe.  Čas je, da se prepustimo, sledimo svojemu notranjemu glasu in toku narave in življenja.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?