Home Duhovnost Ljubim. In to je začetek vsega.

Ljubim. In to je začetek vsega.

by edit5p
0 comment

Ljubim. In to je začetek vsega.

Oh, kako neprecenljivo je, ko so nas v prejšnjih dneh za spremembo prebujali sončni žarki, ne pa sitna, enolična budilka. Ob prvih dneh, ko mokro travo zamenjajo travniške cvetlice in mračne popoldneve zamenja nastavljanje soncu, se sama ustavim in si v vsej tej gneči skrbi, obveznosti in ljudi vzamem nekaj minut časa, da občutim globoko hvaležnost. Hvaležnost za vsemogočno naravo, sončni vitamin D, družino, psa, prijatelje, službo, za vse dane možnosti, da lahko živim srečno. Za ljubezen! (Kajti vse to je ljubezen.)

Tudi vi si v tem (pre)hitrem svetu vzemite čas, da ste hvaležni, da ljubite. Saj veste, mesec maj je od nekdaj rezerviran za ljubezen. Tako kot nas poljubljajo sončni žarki, božajo prijetni pogledi na cvetočo naravo in objema pomladanski vetrič, še mi poljubimo svoje otroke, nasmehnimo se neznancu, pohvalimo sebe. Ljubezen je pot do sreče. Ponovno se zaljubimo v vse, kar nas je že enkrat prevzelo. Čarobnost poiščimo v vsakdanjih stvareh, ki jih drugače nimamo več časa opaziti. Ozrimo se v oči svojih ljubljenih in jim povejmo, kako zelo jih cenimo. Kajti vse to je ljubezen in maj je zato, da jo praznujemo.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?