Home Duhovnost Intervju s Savino Atai

Intervju s Savino Atai

by edit5p
0 comment
Nimam želja. Nimam strahov. Svobodna sem.

Naše tokratne sogovornice ni treba posebej predstavljati. Savina Atai je novodobna duhovna gurujka, najprej sebi in takoj zatem vsem drugim, ki ji sledijo. In teh ni malo. Opremljena z mnogimi znanji in veščinami je marsikomu v veliko pomoč, ko se trudi zrasti v življenju in postati boljša različica sebe. Je najboljši in najpristnejši dokaz, da lahko človek doseže srečo in zdravje navkljub težki preteklosti. Za to pozna veliko orodij, ki jih je preizkusila tudi zasebno. Tista, na katera najbolj prisega, nam je razkrila v pogovoru.

Savina, spomnim se, ko ste pred leti nekje zapisali, da nekatere rože uspejo v najbolj nemogočih pogojih. Tudi vam je to uspelo in ste živi dokaz, da lahko človek v življenju doseže vse, če le ima voljo. Se strinjate, da je ravno volja odločilna pri tem, kako nam bo šlo v življenju in kako bomo dojemali svoje življenje?

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?