Home Duhovnost GONG – ODMEV IZVORA STVARSTVA

GONG – ODMEV IZVORA STVARSTVA

by edit5p
0 comment

»Kakor so nekoč v času vojn raztopili zvonove in gonge ter iz njih naredili orožje, prihaja čas, ko bomo raztopili orožje in iz njega naredili gonge, ki bodo oznanjali enost človeštva,« pravi svetovni starešina mojstrov gonga Don Conreaux, s katerim sva v zadnjih dvanajstih letih skupaj vodila več kot petintrideset intenzivnih sedem- do devetdnevnih gong treningov po svetu.  

V veliki športni dvorani mesta Perth na jugozahodu Avstralije se ljudje nameščajo na blazinah ter si urejajo preprosta ležišča; kot sončni žarki so razporejeni okrog osrednjega prostora, kjer v krogu na stojalih visijo številni veliki bronasti diski, ob njih pa so razporejene sklede najrazličnejših velikosti: nekatere bronaste, druge se zdijo steklene, le da sijejo v različnih barvah. Tu so tudi velike školjke, bobni in flavte, piščali, celo violina … Nekaj sto ljudi je prišlo na dogodek velikega koncerta zdravilne glasbe gongov.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?