Home Osebna rast NASVETI, O KATERIH SE NE GOVORI NAGLAS, A DELUJEJO

NASVETI, O KATERIH SE NE GOVORI NAGLAS, A DELUJEJO

by edit5p
0 comment
Navodila za ženske in moškim v vednost

Ženske so danes serijsko monogamne ali poročene, a kljub temu osamljene, nezadovoljne in nezadovoljene. Vse prevečkrat slišim, da se jih moški izogibajo, bežijo, ne želijo z njimi živeti, se poročiti ali pa so poročene z emocionalno, seksualno ali mentalno odsotnimi moškimi. Na drugi strani pa so ženske, ki imajo zadovoljujoče partnerstvo, vendar ne čutijo nobene potrebe po intimi ter so fizično ali psihično izčrpane. Poznam rešitev!

Preizkušena modrost je danes šok za ušesa

Ženske se moramo zavedati, da je naša vloga v odnosu bolj pasivna, nežna, mehka in predstavlja vodo. Moški ogenj, agresijo in grobost se vedno dobro umiri s potrpežljivostjo, postavitvijo moškega na prvo mesto in z idejo, da je bolje biti srečen kot imeti prav. Ženske, pazimo torej na svoj temperament in se včasih raje ugriznimo za jezik (saj veste, kdaj). Moškemu skuhajmo najljubšo hrano in se z njim ljubimo. Tako so delale že naše stare mame in ta modrost je še vedno učinkovita. Če niste že preveč pod vplivom feminizma in potrošniške logike, boste z vajo opazile, da vam moški veliko vrača. In to z veseljem in velikodušno.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?