Home Duhovnost Ponovna povezava – Odskočna deska za nov začetek

Ponovna povezava – Odskočna deska za nov začetek

by edit5p
0 comment

Živimo v času velikih sprememb na individualni in kolektivni ravni. Zdi se nam, kot da smo nenehno na razpotju življenjske poti. Mnogokrat smo v množici občutkov, starih in novih izgubljeni, zato se ne znajdemo. Takrat je potreben globok vdih in prisluh srcu. A vseeno smo v dilemi, kaj je tisto pravo, najboljše za nas, saj se vedno oglasi naš logični um, ki pozna odgovore na vse … Oziroma vsaj mislimo tako.

Če bi naš logični um poznal odgovore na vse, zakaj se nam potem dogajajo stvari, ki nas ne podpirajo na naši poti? Zakaj dostikrat klonemo pod težo bremen in na koncu morda celo zbolimo? Prevečkrat iščemo pomoč od zunaj in si želimo, da bi nam drugi povedali, kaj je tisto pravo. V resnici pa le mi sami nosimo odgovore, ki so najboljši za nas in naše življenje. Vendar teh odgovorov ne bomo našli, če jih bomo iskali z logiko; do njih se bomo dokopali le s ponovno povezavo. Ta nas bo popeljala do pravih odločitev, ki jih bomo začeli sprejemati brez dvoma in brez strahov, z vero in zaupanjem vase ter v Univerzalno modrost. To pa nas bo pripeljalo na pravo mesto ob pravem času, kjer bomo srečevali prave ljudi in z njimi delili svoje svetove in življenja.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?