Home Zdravje MOČ V DLANEH SUZANE FERŠ

MOČ V DLANEH SUZANE FERŠ

by edit5p
0 comment

Odkar pomni, je Suzana Ferš bila drugačna, bolj občutljiva. Zaznavala je vse tisto, česar drugi niso, zato so jo že v lastni družini imeli za čudaškega otroka. Večkrat se je zaprla sama vase in skrivala svojo drugačnost. Bila je vajena zbadanja, in da se je temu ognila, je mnogokrat zatajila tisto, kar je bilo nenavadno in okolici nerazumljivo. Toda danes ni več tako.

Seveda so njeni bližnji zahtevali, da se »normalno« izobrazi, gre »normalno« v službo in živi tako, da bo tudi drugim všeč. Ker se je zavedala, da za svoj obstoj potrebuje urejene finance, se je vdala v svojo usodo in živela »normalno«. Vendar pa njeni darovi niso zamrli, neprestano so jo spodbujali in ji včasih tudi ponagajali. Čez čas je ozavestila, da je vse to dogajanje del nje, da nje brez teh darov preprosto ni. Ker se je začela zavestno posvečati svojim darovom, pa naj so bili v očeh drugih še tako čudni, je zaznavala, da je njen vpliv na okolico vse bolj opazen. K njej so začeli prihajati posamezniki, ki jih je uspešno zdravila. Danes tovrstnemu zdravljenju pravimo bioterapija oziroma zdravljenje z bioenergijo, ki jo zdravilec predaja naprej.  

Učinki bioterapije

Bioterapija je izredno učinkovita in nima stranskih učinkov. Z njo zdravimo vsako bolezensko stanje, lahko pa jo uporabimo zgolj za boljše počutje ali kot preventivo pred boleznimi. Bioterapija se izvaja vedno enako, celostno in neodvisno od težav oziroma bolezni, zato se med terapijo dejansko zdravijo tudi težave, ki je stranka ne navede. V začetku lahko pride do določenih odzivov na terapijo, ki jih človek občuti kot mravljinčenje, toploto ali hlad v določenem delu telesa. Začuti lahko utrujenost, zaspanost ali pa močneje zaznava določena čustva. Odzivi na terapijo so velikokrat izjemno močni in lahko trajajo tudi ves čas terapije oziroma dokler prizadeti organi ne preidejo v prvotno delovanje. Takrat tudi odzivi popolnoma izginejo. Tudi če človek ne občuti ničesar, to še ne pomeni, da terapija ni bila učinkovita, saj vemo, da se vsako telo odziva po svoje.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?