Home Zdravje PREBUJEVALNICA® – IZUM, PRIMERLJIV Z IZUMOM KOPALNICE

PREBUJEVALNICA® – IZUM, PRIMERLJIV Z IZUMOM KOPALNICE

by edit5p
0 comment

Rudi Klarič, avtor pristopa Sem&vem® in izumitelj Prebujevalnice

PREBUJEVALNICA® – IZUM, PRIMERLJIV Z IZUMOM KOPALNICE

Rudi Klarič je televizijski novinar, ki je svet prepotoval po morju, zraku in kopnem, v tem prispevku pa ga predstavljamo kot izumitelja. Med potovanji je namreč opazoval življenje v različnih kulturah in ugotavljal, kako so od miselnosti odvisni sreča, zdravje in življenjski uspeh posameznikov in skupnosti. Spoznaval je razlike med energijskim poljem, ki ga ustvarja miselnost, porojena iz človeške vesti, v primerjavi s tistim miselnim poljem, ki ga povzroča čustvovanje, in energijskim poljem, ki ga v miselnosti človeka poraja čista narava.

Na osnovi 25-letnega preizkušanja združevanja miselnega energijskega polja vesti in narave je izumil Prebujevalnico, v kateri na inovativen način zagotavlja koherentno, med seboj dopolnjujoče se energijsko polje čiste vesti in čiste narave. Izumitelj z dosežki uporabnic in uporabnikov dokazuje, da lahko vsakdo z najmanj 45-minutnim ali največ enournim bivanjem v tem polju okrepi svoje počutje, zdravje, psihofizične sposobnosti in bistveno poveča možnosti za življenjski uspeh.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?