Home Zdravje 3 preprosta orodja Access Consciousness s katerimi si lahko spremenite življenje

3 preprosta orodja Access Consciousness s katerimi si lahko spremenite življenje

by edit5p
0 comment

Access Consciousness® je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da vas spodbujajo, da kreirate življenje, ki ga resnično želite. Ponuja procese, ki vas korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in pomagajo odstraniti omejitve, ki preprečujejo, da bi uresničevali sebe in preprosto Živeli. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar smo in kar vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj. Ustanovil ga je Gary Douglas in ga soustvarja z dr. Dainom Heerom. Spoznajte tri preprosta orodja, s katerimi se lahko igrate in opazujete, kaj se dogaja.

Od trenutka, ko smo prišli v svoje telo, nismo utelesili le slednjega, temveč celotno resničnost, v kateri se nahajamo. Zelo dobri smo v posnemanju vsega in vseh okoli nas in skoraj nikoli se ne sprašujemo po tem, kakšna je NAŠA resničnost. Čigave misli mislimo? Čigava pričakovanja izpolnjujemo? Čigave so sodbe, ki jih projiciramo nase, na svoje telo in na druge? Koliko sodb uporabljamo, da se ločujemo od vsega in vseh, vključno s seboj? Če bi si resnično izbirali svoje življenje, kaj bi si izbrali? In zakaj si tega ne izbirate? Si upate?

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?