Home Zdrava hrana RAZSTRUPLJANJE TELESA PO PRAZNIKIH

RAZSTRUPLJANJE TELESA PO PRAZNIKIH

by edit5p
0 comment

Ali se zbudite vsako jutro neustavljivo polni energije? Vas nič ne zmore vreči iz tira? Vas telesna dejavnost nezadržno privlači? Ste kot naviti do poznega večera, ko se z lahkoto umirite in prepustite trdnemu spancu? Če navdušeno prikimavate, sem res zelo vesela za vas. Toda najverjetneje se nejeverno nasmihate in se s težavo poskušate spomniti, kdaj ste nazadnje imeli en tak poskočen dan. In ugotavljate, da bo potrebno generalno čiščenje …

Pogosto nas praznične skušnjave pripeljejo do pretiranega uživanja v hrani, nato pa si želimo čarobne paličice, ki bi odčarala posledice na našem telesu. Naša jetra so opravila neštete nadure, ko so poskušala deaktivirati ves alkohol in obdelati bogato, mastno hrano. Kaj bi dali za magični napitek, ki bi pomagal ozdraviti izmučene celice jeter?

Toda preden še dodatno obremenite od praznikov opustošeni proračun z nakupom dragih prehranskih dopolnil, razmislite o vzrokih in posledicah. In o tem, da prava pot običajno ni tista, ki je videti najlažja.

V meni ni strupov, ali pač?

Večina toksinov pride v naše telo in krvni obtok, ko jih pogoltnemo ali vdihnemo. Drugi vstopijo skozi kožo ali pa se sprostijo s smrtjo celice ali zaradi vdora bakterij. Večina teh strupov se precedi skozi jetra – našo čistilno napravo, ki jih razgradijo in odstranijo iz krvi, še preden lahko opravijo svoje umazano delo. Strupi se razgradijo tudi v ledvicah, izločimo pa jih z dihom, znojem, urinom ali blatom.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?