Home Osebna rast ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

by edit5p
0 comment

Za razliko od druge čakre, ki je center povezovanja in uživanja, je tretja čakra povezana z močno voljo, delovanjem in zdravim odnosom do sebe. Imenujemo jo tudi Manipura čakra, ponazarjamo pa jo z rumeno barvo, elementom ognja, zvokom RAM in tonom E. Tretja čakra se nahaja na področju želodca, med popkom in rebri, in ima največji vpliv na prebavni trakt, jetra in žolčnik, vranico in trebušno slinavko.

Uravnotežena tretja čakra

Če je tretja čakra uravnotežena, čutimo svojo osebno moč, smo samozavestni, odgovorni in zanesljivi. Imamo zdrav odnos do sebe. Sposobni smo samodiscipline in imamo prijetno, toplo osebnost, ki se je sposobna kljub izzivom v življenju pomikati naprej, brez izgube osebne moči. Taki ljudje ne igrajo žrtve, ampak verjamejo, da sami izbirajo okoliščine in se nanje tudi zavestno odzivajo. Ker sebe sprejemajo takšne, kot so, so sposobni sprejeti tudi druge.

Preveč aktivna ali blokirana čakra

Ljudje, ki se v življenju pretirano odzivajo na dogodke, doživljajo čustvene izbruhe, so pogosto v stresu in ne znajo mirovati, imajo običajno preveč delujočo tretjo čakro. Pogosto so tekmovalni, radi kritizirajo, sodijo in hočejo imeti vedno prav. Med njimi je kar nekaj perfekcionistov. Znotraj se čutijo nevredne.

Ta vsebina je namenjena le naročnikom na vsebine. Postanite naročnik tudi vi!

Za dostop do vsebine sklenite naročnino. Izplača se!

Naročnina

Dostopajte do vseh naših vsebin brez omejitev. Sklenite letno naročnino!

Kupi ta članek.

Zakupite lahko tudi trajen individualen dostop do tega članka.

Morda vam bo všeč tudi

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Obdelava teh podatkov je v skladu z veljavno regulativo. Z nadaljevanjem uporabe, to sprejemate in se s tem strinjate. Zmenjeno!

Ste prepričani, da želite odkleniti to vsebino?
Preostalih odklepanj: : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino in izgubiti vse dostope in ugodnosti?